مطالب مرتبط:
ویلای علی کریمی در لاهیجان مصادره شد
ویلای علی کریمی در لاهیجان مصادره شد
قوه قضاییه: بخش دیگری از اموال علی کریمی توقیف شد + عکس
از ویلای لاکچری در لاهیجان تا سیم کارت های رند؛ ضربه جدید به دارایی های علی کریمی
ویدیو| افشاگری شیث رضایی: آن بازیکن زیراب علی کریمی و مازیار زارع را زد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 خرداد 1405 ساعت 11:002026-06-09ورزشي

قوه قضاییه ویلای 3 طبقه علی کریمی را مصادره کرد


ملک شناسایی شده از علی کریمی یک ویلای 3 طبقه به متراژ 1150 متر مربع، دارای 600 متر مربع عیانی در شهرستان لاهیجان استان گیلان است.

- بخش دیگری از املاک شناسایی شده متعلق به علی کریمی که با دستور قضایی مصادره و تصاویر آن منتشر شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از مرکز ارتباطات قوه قضاییه، با دستور قضایی اموال تعداد زیادی از افرادی که متهم به  وابستگی به اسراییل و کشور های متخاصم هستند، در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی علیه امنیت و منافع ملی به نفع مردم شناسایی و توقیف شده است.

به تازگی اموال جدیدی از علی کریمی بازیکن سابق فوتبال شناسایی و دستور توقیف و مصادره آنها صادر شده است.

 براساس این گزارش، ملک شناسایی شده از این فرد یک ویلای 3 طبقه به متراژ 1150 متر مربع، دارای 600 متر مربع عیانی در شهرستان لاهیجان استان گیلان است.

همچنین از این فرد چندین خط تلفن همراه با شماره های رند شناسایی شده است.

  براین اساس بنابراین گزارش، پیش از این نیز دو واحد تجاری و 4 واحد مسکونی از علی کریمی شناسایی و به دستور قضایی مصادره شده بود که یکی از املاک شناسایی شده یک پلاک ثبتی شامل دو واحد تجاری و 4 واحد مسکونی است.


برچسب ها: شناسایی - علی کریمی - متر مربع - استان گیلان - دستور قضایی - قضایی - کریمی
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه ویلای 3 طبقه علی کریمی را مصادره کرد

قوه قضاییه ویلای 3 طبقه علی کریمی را مصادره کرد