مطالب مرتبط:
اختلاف بر سر مرجع نظارت بر پلتفرم های طلا؛ بانک مرکزی یا بورس؟/ انتقال نظارت به بورس مبنای قانونی ندارد
اختلاف بر سر مرجع نظارت بر پلتفرم های طلا؛ بانک مرکزی یا بورس؟/ انتقال نظارت به بورس مبنای قانونی ندارد
تکذیب انتقال اورانیوم به کشور ثالث و اصرار تهران بر آزادسازی نیمی از اموال بلوکه شده:
تلاش چهار ساعته نجاتگران برای انتقال مصدوم به پای کوه سهند
انتقال مخفیانه اورانیوم غنی شده ونزوئلا به آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 07:552026-06-07اجتماعي

133مورد نظارت بر انتقال پسماند در سمنان؛ کنوانسیون بازل هم زیر ذره بین


مدیرکل محیط زیست سمنان از انجام 133مورد نظارت بر نقل وانتقال پسماند طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: همچنین 25 مورد نظارت بر صادرات و واردات پسماند خطرناک طبق کنوانسیون بازل صورت گرفت.

- 133مورد نظارت بر انتقال پسماند در سمنان؛ کنوانسیون بازل هم زیر ذره بین سمنان- مدیرکل محیط زیست سمنان از انجام 133مورد نظارت بر نقل وانتقال پسماند طی یک سال اخیر خبر داد و گفت: همچنین 25 مورد نظارت بر صادرات و واردات پسماند خطرناک طبق کنوانسیون بازل صورت گرفت.

سعید یوسف پور در گفتگو با خبرنگار مهر، از انجام 133 مورد نظارت بر نقل و انتقال پسماند در سامانه جامع حفاظت محیط زیست طی یک سال اخیر خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر انتقال درست و صحین پسماند به واسطه عدم آلودگی محیط زیست شهری و طبیعت بیان کرد: در یکسال اخیر همچنین 25 مورد نظارت بر صادرات و واردات پسماند خطرناک طبق کنوانسیون بازل نیز در استان سمنان صورت گرفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با اشاره به تداوم این بازدید ها به واسطه اهمیت حفظ محیط زیست شهری و انسانی، بیان کرد: نظارت بر شاخص آلودگی هوا دیگر اقدام معاونت محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان بوده است.


برچسب ها: پسماند - نظارت - صادرات و واردات - انتقال - محیط زیست - مورد - مدیرکل محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

133مورد نظارت بر انتقال پسماند در سمنان؛ کنوانسیون بازل هم زیر ذره بین

133مورد نظارت بر انتقال پسماند در سمنان؛ کنوانسیون بازل هم زیر ذره بین