|
| دوشنبه، 25 خرداد 1405 ساعت 08:502026-06-15سياسي
اسماعیل بقایی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر شهید درباره ضرورت تلاش و پرهیز از ایستایی گفت: هیچ وقت هم نباید خسته بشویم.
شنیدید آیه قرآن را «فاذا فرغت فانصب»؛ - سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر شهید درباره ضرورت تلاش و پرهیز از ایستایی گفت: هیچ وقت هم نباید خسته بشویم.
به گزارش جماران، اسماعیل بقایی، در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبر شهید درباره ضرورت تلاش و پرهیز از ایستایی نوشت: هیچ وقت هم نباید خسته بشویم.
شنیدید آیه قرآن را فاذا فرغت فانصب ؛ وقتی از کار فراغت پیدا کردی، یعنی کارت تمام شد، تازه قامت راست کن، یعنی شروع کن به کار بعدی؛ توقف وجود ندارد.
برچسب ها: سخنگوی وزارت امور خارجه -
وزارت امور خارجه -
اسماعیل بقایی -
سخنگوی وزارت -
امور خارجه -
پرهیز -
اشاره |
آخرین اخبار سرویس:
|
سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ وقت نباید خسته شویم.
سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ وقت نباید خسته شویم.
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.