|
| یکشنبه، 31 خرداد 1405 ساعت 17:252026-06-21بين الملل
معاون رییس جمهور آمریکا گفت که تنها در همین چند ساعت پیشرفت های قابل توجهی بر سر مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده است.
- به گزارش جماران، به نقل از الجزیره، جی دی ونس ، معاون رییس جمهور آمریکا گفت که تنها در همین چند ساعت پیشرفت های قابل توجهی بر سر مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده است.
وی گفت که بازگشایی تنگه هرمز و پایان دادن به برنامه هسته ای ایران از اهدافی بوده که به گفته او پیشاپیش محقق شده اند و اکنون تمرکز مذاکرات بر دستاوردهای بیشتر و ایجاد تغییرات پایدار در خاورمیانه قرار دارد.
وی افزود، اینکه آیا می توانیم روابط و معادلات خاورمیانه را به صورت دائمی تغییر دهیم یا دوباره به روش های گذشته بازگردیم، موضوع اصلی است.
بازگشت به گذشته گزینه مطلوب ما نیست، اما قطعاً ممکن است رخ دهد.
برچسب ها: معاون رییس جمهور آمریکا -
مذاکرات ایران و آمریکا -
برنامه هسته ای ایران -
رییس جمهور آمریکا -
معاون رییس جمهور -
ایران و آمریکا -
برنامه هسته ای |
آخرین اخبار سرویس:
|
ادعای ونس: در همین چند ساعت پیشرفت های قابل توجهی حاصل شده/ بازگشایی تنگه هرمز و پایان دادن به برنامه هسته ای ایران پیشاپیش محقق شده اند!
ادعای ونس: در همین چند ساعت پیشرفت های قابل توجهی حاصل شده/ بازگشایی تنگه هرمز و پایان دادن به برنامه هسته ای ایران پیشاپیش محقق شده اند!
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.