مطالب مرتبط:
جنایت در استخر پارتی شبانه؛ اولیای دم تقاضای قصاص کردند
10 سال گذشت| کاوه با استقلال مذاکره کرد، با پرسپولیس توافق
10 سال گذشت| کاوه با استقلال مذاکره کرد، با پرسپولیس توافق
رهایی نوجوان 14 ساله از دست آدم ربایان در کهنوج
رهایی نوجوان 14 ساله از دست آدم ربایان در کهنوج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 خرداد 1405 ساعت 14:252026-06-17سياسي

رهایی یک محکوم به قصاص در گیلان با گذشت اولیای دم پس از 2 سال


معاون قضایی رییس کل دادگستری گیلان در امور شورا های حل اختلاف از آزادی یک متهم محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم پس از 2 سال خبر داد.

- معاون قضایی رییس کل دادگستری گیلان در امور شورا های حل اختلاف از آزادی یک متهم محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم پس از 2 سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، حجت الاسلام والمسلمین میرمحمدی با اشاره به تلاش اعضای شعبه ویژه قصاص شورای حل اختلاف استان گیلان، صلح یاران و مددکاران گفت: در اقدامی انسان دوستانه و تأثیرگذار، پرونده ای مربوط به قصاص، پس از 2 سال با گذشت اولیای دم بدون اخذ مبلغ دیه به صلح و سازش ختم شد.

وی افزود:: فردی که پدر خود را به قتل رسانده بود و به قصاص محکوم شده و مدت 3 سال بود که در زندان به سر می برد طی اقدامات سازشی شعبه ویژه قصاص شورای حل اختلاف استان و با تلاش های پیگیرانه با تلاش اعضای شعبه ویژه قصاص شورای حل اختلاف گیلان، صلح یاران و مددکاران، به سازش ختم شد با گذشت بزرگوارانه ولی دم، از مجازات قصاص رهایی یافت.

این پرونده بار دیگر نشان داد که ظرفیت های شورای حل اختلاف در حل و فصل پرونده های سنگین کیفری، به ویژه در موضوعات حساسی همچون قصاص، می تواند بسیار کارآمد و اثرگذار باشد.


برچسب ها: رییس کل دادگستری گیلان - حل اختلاف - اولیای دم - قصاص - رییس کل دادگستری - شورای حل اختلاف - دادگستری گیلان
آخرین اخبار سرویس:

رهایی یک محکوم به قصاص در گیلان با گذشت اولیای دم پس از 2 سال

رهایی یک محکوم به قصاص در گیلان با گذشت اولیای دم پس از 2 سال