مطالب مرتبط:
سئول: کره شمالی پس از جنگ ایران، تمایل کمتری برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش دارد
نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته ای ایران
نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته ای ایران برگزار شد (19 خرداد 1405)
برنامه جهانی غذا: جنگ علیه ایران میلیون ها نفر را تهدید می کند
هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی پس از جنگ ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 خرداد 1405 ساعت 21:102026-06-10بين الملل

سئول: کره شمالی پس از جنگ ایران، تمایل کمتری برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش دارد


به نوشته خبرگزاری «آناتولی» لی جائه میونگ در گفت وگویی با «اکونومومیست» بیان داشت: «کره شمالی پس از آغاز جنگ در ایران، حتی کمتر از قبل مایل خواهد بود از زرادخانه هسته ای خود دست بکشد.

- سئول: کره شمالی پس از جنگ ایران، تمایل کمتری برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش دارد به نوشته خبرگزاری آناتولی لی جائه میونگ در گفت وگویی با اکونومومیست بیان داشت: کره شمالی پس از آغاز جنگ در ایران، حتی کمتر از قبل مایل خواهد بود از زرادخانه هسته ای خود دست بکشد.

لی جائه میونگ رییس جمهور کره جنوبی در مصاحبه ای با نشریه اکونومیست که روز چهارشنبه منتشر شد، گفت کره شمالی در شرایط جنگ میان ایران و آمریکا حتی کمتر از گذشته تمایل خواهد داشت برنامه هسته ای خود را کنار بگذارد.

به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری آناتولی لی جائه میونگ در گفت وگویی با اکونومومیست بیان داشت: کره شمالی پس از آغاز جنگ در ایران، حتی کمتر از قبل مایل خواهد بود از زرادخانه هسته ای خود دست بکشد.

پیونگ یانگ تاکید کرده است که برنامه هسته ای این کشور غیرقابل مذاکره بوده و وضعیت هسته ای کره شمالی برگشت ناپذیر است.

رییس جمهور کره جنوبی همچنین اظهار داشت: وقتی پای دفاع از کشورمان در میان باشد، باید خودمان مسئولیت امور را بر عهده بگیریم.


برچسب ها: کره شمالی - برنامه هسته ای - هسته ای - برنامه هسته - خبرگزاری آناتولی - ایران - خبرگزاری
آخرین اخبار سرویس:

سئول: کره شمالی پس از جنگ ایران، تمایل کمتری برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش دارد

سئول: کره شمالی پس از جنگ ایران، تمایل کمتری برای کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش دارد