مطالب مرتبط:
تونی بلر: مذاکرات با حماس برای اداره غزه به زودی آغاز می شود | تشکیل دولت موقت در این باریکه در دستور کار قرار دارد
نخست وزیر اسبق انگلیس: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می شود
حماس، سکوت «شورای صلح» دربرابر طرح نتانیاهو برای اشغال 70 درصد غزه را محکوم کرد
حماس: نهادهای بین المللی در برابر گسترش اشغالگری در غزه سکوت نکنند
جمیله کدیور: مذاکره کنندگان ایرانی باید از آتش بس غزه درس بگیرند| برگ های برنده خود را برای تفاهمی ارزان ندهید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 خرداد 1405 ساعت 19:302026-05-30بين الملل

«تونی بلر» مدعی مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه شد


تونی بلر، عضو هیات اجرایی شورای صلح غزه در اظهاراتی اعلام کرد که این شورا به رهبری دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا قصد دارد طی روزهای آتی با جنبش حماس درباره انتقال اداره نوار غزه مذاکره کند.

- به گزارش جماران، نخست وزیر اسبق انگلیس و عضو هیات اجرایی شورای صلح غزه ، از برنامه این شورا برای آغاز مذاکرات با حماس در روزهای آتی خبر داد؛ مذاکراتی که با هدف انتقال اداره نوار غزه و در چارچوب توافق آتش بس اکتبر 2025 دنبال می شود.

ایرنا به نقل از خبرگزاری سما نوشت، تونی بلر، عضو هیات اجرایی شورای صلح غزه در اظهاراتی اعلام کرد که این شورا به رهبری دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا قصد دارد طی روزهای آتی با جنبش حماس درباره انتقال اداره نوار غزه مذاکره کند.

به گفته بلر، این مذاکرات در چارچوب توافق آتش بسی که در اکتبر 2025 به امضا رسیده است، انجام خواهد شد و بخشی از تلاش ها برای اجرای ترتیبات سیاسی و امنیتی پس از جنگ در غزه به شمار می رود.

وی افزود که بر اساس طرح مورد بحث، قرار است یک دولت موقت در غزه، تشکیل و همزمان روند خروج تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی از 60 درصد مناطق نوار غزه آغاز شود.

بلر در عین حال به چالش های موجود در مسیر اجرای این طرح اشاره کرد و گفت که مخالفت حماس با تحویل سلاح های خود و همچنین مخالفت رژیم صهیونیستی با ایجاد مسی


برچسب ها: رییس جمهور آمریکا - هیات اجرایی - انتقال - شورا - نوار غزه - عضو هیات - توافق آتش بس
آخرین اخبار سرویس:

«تونی بلر» مدعی مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه شد

«تونی بلر» مدعی مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه شد