مطالب مرتبط:
جستجوی سه غرق شده در زاینده رود ادامه دارد؛ هلال احمر چهارمحال و بختیاری درباره افزایش حجم آب هشدار داد
افزایش دما در چهارمحال و بختیاری
استاندار چهارمحال و بختیاری: ستاد ساماندهی امور جوانان باید مساله محور باشد
افتتاح طرح های شیلات در چهارمحال و بختیاری
آثار فرونشست در برخی دشت های چهارمحال و بختیاری مشهود است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 12:202026-06-14اقتصادي

موانع 8 واحد تولیدی در چهارمحال و بختیاری برداشته شد


مدیرکل صمت چهارمحال و بختیاری گفت: راهکارهای رفع مشکلات 8 واحد تولیدی در بخش های صنعتی، کشاورزی و گردشگری ارائه و به تصویب رسید.

- شهرکرد-مدیرکل صمت چهارمحال و بختیاری گفت: راهکارهای رفع مشکلات 8 واحد تولیدی در بخش های صنعتی، کشاورزی و گردشگری ارائه و به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن شمسی پور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری و دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان صبح امروز در ششمین جلسه این کارگروه در سالن شهید مردانی استانداری گفت: 8 درخواست از واحدهای تولیدی صنعتی، کشاورزی و گردشگری بررسی و راهکارهای رفع مشکلات آنها شامل مسائل تسهیلاتی، بدهی های مالیاتی، زیست محیطی و تخصیص زمین به تصویب رسید.

در ادامه جعفر مردانی، استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر استمرار این جلسات گفت: حمایت از سرمایه گذاری، حمایت از امنیت ملی است و مدیران نباید به محدودیت ها اکتفا کنند.

وی تکمیل طرح های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد را در اولویت دانست.

احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس نیز مسکن را یکی از بالاترین سرمایه گذاری ها دانست و با اشاره به اینکه بیش از 300 قلم کالا با حوزه مسکن مرتبط است، گفت: نظام سرمایه گذاری در استان و تضمین نامه های اجرایی مصوبات کارگروه باید تقویت شود.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - چهارمحال - بختیاری - واحد تولیدی - رفع مشکلات - تولید - تولیدی
آخرین اخبار سرویس:

موانع 8 واحد تولیدی در چهارمحال و بختیاری برداشته شد

موانع 8 واحد تولیدی در چهارمحال و بختیاری برداشته شد