مطالب مرتبط:
ادعای رسانه غربی از علت پرواز هواپیمای اماراتی به تهران
ادعای رسانه غربی از علت پرواز هواپیمای اماراتی به تهران
برقراری مجدد سرویس دهی مترو مشهد به فرودگاه (19 خردادماه 1405)
رفت و برگشت برق آسای بورس/ تحلیل شوک جنگ و بازگشت سبز به کانال 4.5 میلیون واحد
از رسانه ها/شکست آمریکا و اسراییل یک فرصت بزرگ برای برقراری آتش بسی پایدار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 خرداد 1405 ساعت 08:002026-06-10اقتصادي

برقراری 6 پرواز رفت و برگشت تهران – بیرجند


6 پرواز رفت و برگشت فوق العاده در مسیر تهران – بیرجند – تهران برقرار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، مدیرکل فرودگاه های خراسان جنوبی گفت: در پی رایزنی ها و پیگیری های انجام شده توسط اداره کل فرودگاه های استان، مجوز برقراری 6 پرواز رفت و برگشت فوق العاده در مسیر تهران – بیرجند – تهران صادر شده است.

سیدی افزود: این پرواز ها توسط شرکت های هواپیمایی آتا، پارس ایر و اروان انجام خواهد شد و با هدف افزایش ظرفیت جابه جایی مسافران و پاسخگویی به تقاضای سفر در این مسیر برنامه ریزی شده است.

وی گفت: پرواز شرکت هواپیمایی آتا روز پنجشنبه 21 خرداد 1405 انجام می شود که بر اساس برنامه، ساعت 09:00 از فرودگاه مهرآباد تهران به مقصد بیرجند پرواز کرده و ساعت 10:30 وارد فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند خواهد شد، این پرواز ساعت 11:30 بیرجند را به مقصد تهران ترک می کند.

مدیرکل فرودگاه های خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پرواز شرکت هواپیمایی پارس ایر نیز روز شنبه 23 خرداد ماه برقرار خواهد شد، افزود: این پرواز ساعت 09:30 از تهران انجام شده، ساعت 10:40 به بیرجند می رسد و ساعت 11:30 از بیرجند به مقصد تهران بازمی گردد.

سیدی همچنین از انجام پرواز فوق العاده شرکت هواپیمایی اروان در روز یکشنبه 24 خردادماه خبر داد و گفت: این پرواز ساعت 14:00 از تهران به مقصد


برچسب ها: بیرجند - تهران - پرواز - فرودگاه - رفت و برگشت - هواپیمایی آتا - خراسان جنوبی
آخرین اخبار سرویس:

برقراری 6 پرواز رفت و برگشت تهران – بیرجند

برقراری 6 پرواز رفت و برگشت تهران – بیرجند