مطالب مرتبط:
احیای موفق در تبریز؛ جوان 35 ساله از مرگ حتمی نجات یافت
پایان تلخ جست وجوی 4 روزه در قصرقند/ پیکر کودک 12 ساله در ارتفاعات پیدا شد
نجات در واپسین لحظات؛ احیای موفق مرد 35 ساله توسط اورژانس تبریز
تریلر و پوستر فیلم Fall 2: Deadpoint منتشر شد | ماجراجویی مرگبار در ارتفاعات تایلند
پایان تلخ چهار روز چشم انتظاری در قصرقند؛ پیکر کودک گمشده در ارتفاعات چپچوک پیدا شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 خرداد 1405 ساعت 22:002026-06-05حوادث

نجات کوهنورد 51 ساله در ارتفاعات سهند


یک کوهنورد اهل شهرستان ملکان که در ارتفاعات کوه سهند و نزدیکی قله «جام» دچار حادثه شده بود، با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر مراغه نجات یافت.

- مراغه- یک کوهنورد اهل شهرستان ملکان که در ارتفاعات کوه سهند و نزدیکی قله جام دچار حادثه شده بود، با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر مراغه نجات یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر شهرستان مراغه شامگاه جمعه اظهار کرد: ظهر روز جمعه گزارشی مبنی بر حادثه برای یک کوهنورد 51 ساله اهل ملکان در ارتفاعات سهند و حوالی قله جام دریافت شد که بلافاصله تیم امداد و نجات این جمعیت به منطقه اعزام شد.

هادی فاتحی افزود: این کوهنورد پس از احساس درد در ناحیه قفسه سینه و تنگی نفس با نیروهای امدادی تماس گرفته بود که امدادگران پس از رسیدن به محل، عملیات امدادرسانی را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه عملیات جست وجو و نجات حدود چهار ساعت به طول انجامید، گفت: نیروهای امدادی پس از یافتن فرد مصدوم و انجام اقدامات اولیه امدادی، وی را از منطقه کوهستانی منتقل کردند.

فاتحی ادامه داد: این کوهنورد در محل روستای کرده ده به آمبولانس جمعیت هلال احمر تحویل داده شد و برای ادامه درمان در اختیار عوامل اورژانس قرار گرفت.


برچسب ها: نیروهای امدادی - کوهنورد - ارتفاعات - امداد - هلال احمر - شهرستان ملکان - کوه
آخرین اخبار سرویس:

نجات کوهنورد 51 ساله در ارتفاعات سهند

نجات کوهنورد 51 ساله در ارتفاعات سهند