مطالب مرتبط:
خط و نشان دادگستری فارس برای متصرفان زمین های ملی؛ 717 هکتار زمین در کوه های سعدی در مسیر آزادسازی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: جنگ پایان نیافته است/ به تعهدات آمریکا اعتماد ندارم
مردم؛ قدرتی فراتر از دستگاه های اجرایی در صحنه انقلاب و امنیت ملی
قرارداد ملی بازیابی مغروقه های خلیج فارس به امضا رسید
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: آمریکا به تعهدات خود عمل نکند احتمال شکست تفاهمنامه وجود دارد.
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 14:452026-06-20سياسي

دادستان فارس: فسخ واگذاری زمین های ملی، نتیجه اجرایی نشدن تعهدات


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس، دستگاه های اجرایی را به حفظ زمین های منابع طبیعی و حقوقو عامه موظف کرد.

- دادستان فارس: فسخ واگذاری زمین های ملی، نتیجه اجرایی نشدن تعهدات دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس، دستگاه های اجرایی را به حفظ زمین های منابع طبیعی و حقوقو عامه موظف کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: در صورتی که اهداف و تعهدات پیش بینی شده برای واگذاری زمین های ملی، اجرایی نشده است، باید در فرآیند قانونی تکلیف این زمین ها مشخص و واگذاری ها فسخ شود.

کامران میرحاجی افزود: اختلافات میان دستگاه ها نباید موجب ضایع شدن حقوق عمومی و بیت المال شود و همه نهاد های متولی موظف اند با همکاری و هم افزایی، از بروز تخلفات و تصرفات غیرقانونی جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغی دادستانی کل کشور، چنانچه در دعاوی و پرونده های مرتبط با حقوق عامه، امور خیریه، اوقاف عامه و سایر موضوعات مرتبط با حقوق عمومی، به دلیل عدم دفاع مؤثر نمایندگان حقوقی دستگاه های اجرایی، خسارتی به بیت المال، منابع ملی یا حقوق عمومی وارد شود، موضوع باید به صورت مستند و مستدل برای پیگیری قانونی به دادستانی اعلام شود.


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - مرکز استان فارس - عمومی و انقلاب - زمین ها - دادستان عمومی - دادستان - واگذاری زمین
آخرین اخبار سرویس:

دادستان فارس: فسخ واگذاری زمین های ملی، نتیجه اجرایی نشدن تعهدات

دادستان فارس: فسخ واگذاری زمین های ملی، نتیجه اجرایی نشدن تعهدات