مطالب مرتبط:
رییس کل دادگستری هرمزگان: صف های طولانی برای بنزین توجیهی ندارد
حواشی ساعت میلیاردی سرمربی تیم ملی؛ از نمایش تجمل تا انتقادات اجتماعی
شهربانو بازهم سوژه شبکه های اجتماعی؛ پیام تبریک با هوش مصنوعی!
استقبال گسترده کاربران شبکه اجتماعی ایکس از معرفی ایران در افتتاحیه جام جهانی
رییس مرکز آموزش تربیت محیط بان: مدیریت حریق پیش از آن که فنی باشد، یک موضوع اجتماعی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 20:452026-06-14سياسي

جراره: صف های بنزین در هرمزگان یک بی عدالتی اجتماعی است


نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: شلوغی صف های بنزین یکی از دغدغه های اصلی مردم استان و این صف ها اعتراضی به بی عدالتی اجتماعی است.

- جراره: صف های بنزین در هرمزگان یک بی عدالتی اجتماعی است نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: شلوغی صف های بنزین یکی از دغدغه های اصلی مردم استان و این صف ها اعتراضی به بی عدالتی اجتماعی است.

به گزارش رییس کل دادگستری هرمزگان: قاچاق نباید بهانه معطلی مردم در جایگاه سوخت شود جراره گفت: کارت های اضطراری جایگاه ها باید برای مشاغل پر تردد در نظر گرفته شود.

 وی با اشاره به اینکه کمبود جایگاه های عرضه سوخت در استان را داریم افزود: باید شمار جایگاه های سیار سوخت در استان افزایش یابد.

 نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی افزود: همه ی ارکان استان از جمله نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و مجمع نمایندگان استان یک صدا و هماهنگ پیگیر این مطالبه مردمی هستند.


برچسب ها: نماینده مردم هرمزگان - مجلس شورای اسلامی - هرمزگان - استان - نماینده مردم - شورای اسلامی - بی عدالتی
آخرین اخبار سرویس:

جراره: صف های بنزین در هرمزگان یک بی عدالتی اجتماعی است

جراره: صف های بنزین در هرمزگان یک بی عدالتی اجتماعی است