مطالب مرتبط:
همبستگی ملی عامل کلیدی استمرار موفقیت در جنگ رمضان است
تولید پرچم های مذهبی در بزرگترین کارخانه تولید پرچم در شهر خمین
غدیر؛ استمرار رسالت و تجلی «تشیع محمدی»
استاندار بوشهر از جهادگران عرصه تولید و امنیت غذایی تجلیل کرد
پیروزی دیپلماسی در استمرار پیروزی میدان و خیابان است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 خرداد 1405 ساعت 10:402026-06-15اقتصادي

تاب آوری و استمرار تولید رویکرد بیست و سومین همایش تعالی سازمانی


معاون وزیر صمت، تاب آوری و استمرار تولید را رویکرد اصلی بیست و سومین همایش تعالی سازمانی معرفی کرد و از اجرای طرح پرورش هزار مدیر در سازمان مدیریت صنعتی خبر داد.

- معاون وزیر صمت، تاب آوری و استمرار تولید را رویکرد اصلی بیست و سومین همایش تعالی سازمانی معرفی کرد و از اجرای طرح پرورش هزار مدیر در سازمان مدیریت صنعتی خبر داد.

به گزارش تحریریه صنعت و  معدن خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت امروز در بیست و سومین همایش تعالی سازمانی، تاب آوری و تداوم تولید را رویکرد اصلی این همایش عنوان کرد و افزود: اهمیت تعالی سازمان در مواجه با تلاطم محیطی باعث می شود تا شرکت ها در تنش های ژئوپلیتیکی، شوک های بین المللی ، بحران های اقتصادی، چالش های اجتماعی و فناوری سربلند بیرون آیند.

وی ادامه داد: در این مسیر کسب و کارهایی موفق هستند که مدیریت ریسک (خطرپذیری) دقیق تری داشته باشند و بتوانند مجموعه این عدم قطعیت ها را کنترل کنند و راهکار برای آن ارائه دهند .

مقیمی تصریح کرد: تاب آوری سازمانی ، مدیریت ریسک یکپارچه ، تحلیل و تصمیم گیری داده محور و سازگاری پویا و اقدام سریع واکنش هوشمندانه یک کسب و کار است که تعالی سازمان را نشان می دهد.


برچسب ها: سازمان - معاون وزیر صمت - سازمان مدیریت صنعتی - تاب آوری - معاون وزیر - سازمانی - همایش
آخرین اخبار سرویس:

تاب آوری و استمرار تولید رویکرد بیست و سومین همایش تعالی سازمانی

تاب آوری و استمرار تولید رویکرد بیست و سومین همایش تعالی سازمانی