مطالب مرتبط:
ورود 100 مباشر تخصصی به شبکه توزیع کالای استان مرکزی
ظرفیت تولید مرغ در استان 50 هزار تن دیگر افزایش یافت
بازدید معاون اجرایی رییس جمهور از پروژه های مختلف استان ایلام
افزایش 5 درجه ای دمای هوا در استان تهران پیش بینی شد
سفر معاون اجرایی رییس جمهور به استان ایلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 07:202026-06-19سياسي

ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است


نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است.

- ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است ایلام - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است.

به گزارش خبرنگار مهر، سارا فلاحی شامگاه پنجشنبه در جریان بازدید از کشتارگاه مرغ ایوان اظهار کرد: ورود مرغ های درجه دو و بعضاً دارای مشکل از استان های همجوار به بازار ایلام، علاوه بر ایجاد نگرانی برای مصرف کنندگان، موجب آسیب به تولیدکنندگان و واحدهای فعال در استان شده است.

وی با اشاره به اینکه برخی مشکلات باعث شده از ظرفیت کامل کشتارگاه های استان استفاده نشود، افزود: قیمت گذاری دستوری و همچنین ورود مرغ های درجه دو از مهم ترین عواملی است که تولیدکنندگان این حوزه را با زیان مواجه کرده است.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خروج بی رویه مرغ زنده از استان را از دیگر چالش های این بخش دانست و گفت: با وجود ظرفیت مناسب کشتارگاه های استان، بخش قابل توجهی از مرغ زنده برای کشتار به استان های همجوار منتقل می شود که این موضوع باید مدیریت و ساماندهی شود.


برچسب ها: استان ایلام - ایلام - استان - مجلس شورای اسلامی - کشتار - تولیدکنندگان - ورود
آخرین اخبار سرویس:

ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است

ورود بی رویه مرغ کشتار روز درجه 2 به استان ایلام غیرقابل قبول است