مطالب مرتبط:
عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس
عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس کالا برای ثبات بازار
عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس از امروز
فردا دومین مرحله عرضه ورق فولادی در بورس
عرضه دوم ورق فولادی در بورس / ممنوعیت موقت صادرات و تمرکز بر مواد اولیه صنایع
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 خرداد 1405 ساعت 14:202026-05-25اقتصادي

عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس


مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت از عرضه عمومی 200 هزار تن ورق فولادی از امروز دوشنبه -چهارم خردادماه- در بورس کالا خبر داد.

- محمدرضا کریمی مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار کرد: با برنامه ریزی های انجام شده برای تأمین مواد اولیه و رفع نیاز صنایع پایین دستی و مدیریت بازار، دومین عرضه ورق های فولادی در بورس کالا به میزان 200 هزار تن از امروز دوشنبه -چهارم خردادماه- انجام می شود و انتظار می رود با تداوم این عرضه ها، بازار بیش از پیش به ثبات برسد.

به گزارش مهر، وی اضافه کرد: نخستین عرضه ورق فولادی در هفته دوم اردیبهشت ماه سال جاری انجام شد که از مجموع 160 هزار تن عرضه، حدود 90 هزار تن در همان روز معامله شد که این موضوع به ایجاد تعادل نسبی در بازار کمک کرد.

مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به مدیریت توزیع و تامین ورق های فولادی در کشور تاکید کرد: به دنبال آسیب های وارد شده در پی حملات آمریکایی-صهیونیستی صنایع کشور با مشکل مواجه شدند.

البته وزارت صمت با برنامه ریزی دقیق، شرایطی فراهم کرد تا نیازهای واحدهای تولیدی پایین دستی زنجیره فولاد به درستی تامین شود.

به گفته وی، برای مدیریت بهتر بازار، صادرات ورق و اسلب نیز به طور موقت ممنوع شد و در عین حال برای برخی کالاهای اساسی امکان ثبت سفار


برچسب ها: وزارت صنعت، معدن و تجارت - صنعت، معدن و تجارت - صنایع معدنی - فولادی - ورق فولادی - ورق های فولادی - معدن
آخرین اخبار سرویس:

عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس

عرضه 200 هزار تن ورق فولادی در بورس