مطالب مرتبط:
سهم بودجه سازمان بهزیستی در سال 1405 چقدر شد؟
سورپرایز مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی | مجموع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با متناسب سازی در سال 1405
پیش بینی قیمت طلا در سال 1405 با کمک هوش مصنوعی
دو نکته بسیار مهم در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405/ این دو بخش واریزی ها حذف شده است؟
خبر فوری از حذف کمک هزینه مسکن و تأمین معیشت بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 19:102026-06-14سياسي

تصویب بودجه هزار میلیاردی شهرداری مهاباد در سال 1405


بودجه هزار میلیاردی شهرداری مهاباد برای سال 1405 تصویب شد؛ این خبر در کنار تصمیم شورای اداری برای اصلاح شبکه برق شهری و تشدید نظارت بر بازار، - مهم ترین محور های جلسه اخیر مسئولان این شهرستان بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد ، نشست شورای اداری شهرستان مهاباد با تأکید بر ضرورت شتاب بخشی به طرح های عمرانی، تقویت نظارت بر بازار و ارتقای خدمات رسانی به شهروندان برگزار شد.

در این نشست که با حضور مسئولان ارشد شهرستان تشکیل شد، امام جمعه مهاباد با اشاره به همراهی آگاهانه مردم در تمامی عرصه ها، تصریح کرد: ملت ایران در پاسداری از آرمان های انقلاب و شهدا سنگ تمام گذاشته اند و این تعهد ملی، مسئولیت مدیران را در مسیر خدمت رسانی بیش از پیش سنگین تر می کند.

در ادامه این جلسه، نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حضور میدانی مسئولان در میان مردم تأکید کرد و خواستار تسریع در تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام و تقویت پاسخگویی مدیران از طریق تعامل موثر با رسانه ها شد.

وی همچنین نسبت به تشدید نظارت ها و برخورد قانونی با متخلفان در حوزه اصناف و بازار هشدار داد.

محمدصادق امیرعشایری، فرماندار ویژه مهاباد نیز با اشاره به ضرورت مدیریت بهینه منابع انرژی در فصل گرما، از دستگاه های اجرایی خواست تا برای پیشگیری از ناترازی برق، نس


برچسب ها: مهاباد - شهرداری مهاباد - نظارت بر بازار - شورای اداری - شهرستان - مسئولان - میلیاردی
آخرین اخبار سرویس:

تصویب بودجه هزار میلیاردی شهرداری مهاباد در سال 1405

تصویب بودجه هزار میلیاردی شهرداری مهاباد در سال 1405