مطالب مرتبط:
افزایش 60 درصدی مشارکت جوانان در امر اهدای خون+ فیلم
افزایش مشارکت بانوان قمی در اهدای خون
اهدای بیش از 37 هزار واحد خون در استان
افزایش 10 درصدی اهدای خون توسط کاشانی ها/افزایش 5درصدی مصرف
اهدای خون در سایه تردید | درباره باورهای نادرستی که سبب شده است مشارکت در اهدای خون کم شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 خرداد 1405 ساعت 19:552026-06-14اقتصادي

افزایش مشارکت جوانان استان مرکزی در اهدای خون


روز جهانی انتقال خون، آمار مشارکت جوانان استان مرکزی در این امر نیکوکارانه افزایش یافت.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛  رییس سازمان انتقال خون استان مرکزی گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از 107 هزار خونگیری در پایگاه های انتقال خون صورت گرفته است که 25 درصد آنان جوانان استان هستند.

دکتر ریتا ظهیری با بیان اینکه اهدای خون از ابتدای سال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال حدود چهار درصد افزایش یافته است، افزود: اهدا و تامین خون استان در این مدت را، به میزان بیش از 7 درصد بانوان، 19 درصد بار اولی ها 31 درصد باسابقه ها و 49 درصد اهداء کنندگان مستمر خون، بر عهده داشتند.

ظهیری گفت: تعدادی از رکورد اران اهدای خون از اهالی استان هستند.

انتقال خون و فرآورده های خونی سالانه جان میلیون ها نفر را نجات می دهد و از روش های پیچیده پزشکی و جراحی پشتیبانی می کند.

تأمین کافی فقط از طریق اهدای منظم خون امکان پذیر است که امری رایج در جهان است و روزی را هم به نام اهداء کنندگان خون نامگذاری شده است.

روز 14 ژوئن مصادف با 24 خرداد؛ روز تولد پزشکی که توانست گروه های خونی را کشف و روند اهدای خون و نجات بیماران را میسر کند.


برچسب ها: انتقال خون - خون - استان مرکزی - استان - اهدای خون - مشارکت جوانان - انتقال
آخرین اخبار سرویس:

افزایش مشارکت جوانان استان مرکزی در اهدای خون

افزایش مشارکت جوانان استان مرکزی در اهدای خون