مطالب مرتبط:
ادغام بینایی و حافظه در یک تراشه نوین
ضرورت اختصاص اعتبار و تسریع در ساخت بیمارستان جدید شادگان
گرانی بی سابقه تراشه های حافظه، بازار جهانی موبایل را شوکه کرد
AeroForce X؛ هواپیمای بدون سرنشین جدید ساخت آلمان + عکس
چین نخستین تراشه مغزی تجاری جهان را عرضه کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 خرداد 1405 ساعت 12:402026-06-16فناوري

گامی تازه در ساخت تراشه های هوشمند بینایی

گامی تازه در ساخت تراشه های هوشمند بینایی

پژوهشگران استرالیایی تراشه ای نوین توسعه داده اند که با الگوبرداری از نحوه کار چشم و مغز انسان، قادر است دریافت، پردازش و ذخیره سازی اطلاعات بصری را به صورت همزمان در یک سامانه واحد انجام دهد.

- پژوهشگران استرالیایی تراشه ای نوین توسعه داده اند که با الگوبرداری از نحوه کار چشم و مغز انسان، قادر است دریافت، پردازش و ذخیره سازی اطلاعات بصری را به صورت همزمان در یک سامانه واحد انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، پژوهشگران تراشه ای جدید توسعه داده اند که نحوه همکاری چشم و مغز انسان را شبیه سازی می کند.

این تراشه کوچک با استفاده از ماده ای به نام اکسید ایندیوم آلاییده شده ساخته شده و با هدف کاهش وابستگی به پردازشگر های خارجی و افزایش سرعت تصمیم گیری در سامانه هایی مانند خودرو های خودران طراحی شده است.

این طرح با همکاری دانشگاه های RMIT، دیکین و ملبورن انجام شده است.

 به گفته محققان، تراشه یادشده قابلیت های حسگری، پردازش و ذخیره سازی داده را در یک بستر واحد ادغام می کند و به این ترتیب نیاز به قطعات سخت افزاری جداگانه که معمولاً باعث کندی سیستم های بینایی ماشینی می شوندکاهش می یابد.


برچسب ها: ذخیره سازی اطلاعات - پژوهشگران - مغز انسان - تراشه - الگوبرداری - استرالیایی - ذخیره سازی
آخرین اخبار سرویس:

گامی تازه در ساخت تراشه های هوشمند بینایی

گامی تازه در ساخت تراشه های هوشمند بینایی