مطالب مرتبط:
آخرین قیمت خودرو در بازار آزاد امروز 29 خرداد 1405
توقیف خودرو حامل کالای قاچاق در بندر انزلی
افزایش قیمت خودرو در راه است؟ | نامه مهم ایران خودرو به سازمان بورس
قیمت گذاری جدید ایران خودرو «افزایش قیمت» نیست، تعدیل با تورم است
وزارت صمت: با روش قیمت گذاری خودرو موافق نیستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 16:102026-06-20اقتصادي

روند کند اسقاط خودرو های فرسوده


طرح ها و تسهیلات ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل و اسقاط برای از رده خارج کردن 22 میلیون خودروی فرسوده در کشور به علت نبود زیرساخت های لازم بلاتکلیف و در برخی موارد متوقف شده است و هیچ مرجعی پاسخگو نیست.

- تکالیف قانونی اسقاط خودرو های فرسوده در برنامه هفتم پیشرفت در قانون برنامه هفتم پیشرفت پیش بینی شده است که سالانه 500 هزار دستگاه خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل فرسوده کشور خارج شوند این در حالی است که مجموع خودرو های اسقاط شده از سال 1398 تا سال 1401 تعداد 57 هزار دستگاه خودروی فرسوده و درسال 1402 تعداد 78 هزار دستگاه خودروی فرسوده از رده خارج شده اند.

اسقاط خودرو های فرسوده در سال 1403 با از رده خارج کردن 350 هزار دستگاه خودروی فرسوده می توان به عنوان بیشترین تعداد از رده خارج کردن فرسوده ها در طی یک دهه گذشته نام برد که این آمار با تعداد اسقاط خودرو های فرسوده ای که در سال 1393 از ناوگان حمل و نقل کشور خارج شده بودند، برابری می کند، اما اسقاط فرسوده ها در سال 1404 با روند کاهشی 204 هزار دستگاه خودروی فرسوده رو به رو شده است.

بر اساس آخرین آمار و اطلاعات به دست آمده به نقل از آقای محمدصادق حاتمی رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل و اسقاط خودرو های فرسوده وزارت صمت تعداد اسقاط فروردین ماه امسال مشخص نیست و برای اردیبهشت ماه تعداد 15 هزار دستگ


برچسب ها: فرسوده - خودروی فرسوده - خودرو - دستگاه - حمل و نقل - نوسازی ناوگان حمل و نقل - تعداد
آخرین اخبار سرویس:

روند کند اسقاط خودرو های فرسوده

روند کند اسقاط خودرو های فرسوده