مطالب مرتبط:
واکنش حزب الله به حمله اسراییل به خودروی ارتش لبنان
ببینید| پهپادهای انتحاری حزب الله بلای جان تانک های مدرن اسراییل
حمله توپخانه ای حزب الله به مقر فرماندهی ارتش اسراییل
حزب الله 2 نظامی صهیونیست را در جنوب لبنان به هلاکت رساند
حزب الله از نخستین پهپاد حرارتی (TVD) خود رونمایی کرد + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 18:252026-06-07بين الملل

حمایت ایران از حزب الله تعهدی خلل ناپذیر است


رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس: در صورت عدم رعایت آتش بس و تداوم بمباران ها در جنوب لبنان، رژیم صهیونیستی با برخورد های شدیدی مواجه خواهد شد.

- رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا های مجلس: در صورت عدم رعایت آتش بس و تداوم بمباران ها در جنوب لبنان، رژیم صهیونیستی با برخورد های شدیدی مواجه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدصالح جوکار با نقد شدید مواضع جوزف عون رییس جمهور و نواف سلام نخست وزیر لبنان، گفت: جمهوری اسلامی و تمامی اجزای محور مقاومت در یک جبهه واحد قرار دارند و هیچ تفکیکی میان میدان های مقاومت در لبنان، یمن و عراق وجود ندارد.

وی با تجلیل از ایستادگی حزب الله در برابر جنایات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: حزب الله در تمامی مراحل در برابر زیاده خواهی های دشمن ایستادگی کرده است.

حتی در روند توافقات با آمریکا، پیش شرط آتش بس در تمامی جبهه ها بود و این موفقیت در راستای فشار هایی بود که جمهوری اسلامی ایران به طرف مقابل وارد کرد.

جوکار با انتقاد از رویکرد رییس جمهور لبنان، وی را کاملاً وابسته به سیاست های آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و افزود: بسیار تأسف بار است که برخی اشخاص با تفکرات وابسته، تلاش می کنند از حمایت از جریان مقاومت از سوی ایران به عنوان اهرم فشاری در توافقات یاد کنند.


برچسب ها: کمیسیون امور داخلی کشور - رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - رییس کمیسیون - حزب الله - خبرگزاری صدا و سیما - آتش بس
آخرین اخبار سرویس:

حمایت ایران از حزب الله تعهدی خلل ناپذیر است

حمایت ایران از حزب الله تعهدی خلل ناپذیر است