مطالب مرتبط:
مشهد، پیشگام اجرای طرح شناسه یکتای ملکی در کشور
دره شهر پایلوت اجرای طرح پزشک خانواده در کشور
نقشه تورم در اروپا منتشر شد؛ کدام کشور رکورددار گرانی است و چرا بالاترین تورم فقط 9 درصد است؟ + اینفوگرافیک
اجرای طرح های فوری بازیابی تولید کشور و فرآورده های نفتی برای بازسازی آسیب ها
73 درصد صادرات کشور از طریق دریا انجام می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 14:252026-06-07اقتصادي

اجرای مبحث 19 فقط در 25 درصد ساختمان های کشور


سعید داغینه کارشناس حوزه انرژی، با انتقاد از ضعف اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان گفت: با وجود آنکه حدود 40 درصد انرژی کشور در بخش ساختمان مصرف می شود، - سعید داغینه کارشناس حوزه انرژی، با انتقاد از ضعف اجرای مبحث 19 مقررات ملی ساختمان گفت: با وجود آنکه حدود 40 درصد انرژی کشور در بخش ساختمان مصرف می شود، طی یک دهه گذشته تنها حدود 25 درصد ساختمان ها مشمول اجرای این مبحث شده اند و آن هم عمدتاً به نصب پنجره های دوجداره محدود بوده است.

سعید داغینه، کارشناس حوزه انرژی، در گفت وگو با خبرنگار مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، با اشاره به اهمیت مبحث 19 مقررات ملی ساختمان گفت: حدود 40 درصد مصرف انرژی کشور در بخش ساختمان انجام می شود و هدف این مبحث، مدیریت مصرف انرژی و کاهش اتلاف آن در ساختمان هاست.

وی افزود: بر اساس گزارش های رسمی مرکز آمار انرژی، در سال 1395 تنها حدود 25 درصد ساختمان ها به پنجره دوجداره مجهز بوده اند، حدود 6 درصد لوله های عایق کاری شده داشته اند و تنها 8 درصد ساختمان ها از عایق در دیوارهای خارجی استفاده کرده اند.

داغینه با بیان اینکه اجرای این مبحث همچنان با چالش های جدی مواجه است، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات، نبود انگیزه اقتصادی برای سازندگان است.


برچسب ها: ساختمان - مقررات ملی ساختمان - انرژی - بخش ساختمان - حدود - درصد - کارشناس
آخرین اخبار سرویس:

اجرای مبحث 19 فقط در 25 درصد ساختمان های کشور

اجرای مبحث 19 فقط در 25 درصد ساختمان های کشور