مطالب مرتبط:
پایان شایعه نیترات؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران تأیید شد
حسینی: هر 10 دلار افزایش قیمت انرژی، رشد جهانی را 0.2 درصد کاهش می دهد/ باید از ظرفیت رییس جمهور چین برای توقف جنگ آمریکا و ایران استفاده کنیم
غلظت نیترات محصولات کشاورزی کشور در محدوده ایمن
وینگر تیم ملی ایران جام جهانی را از دست داد
رویترز: کاهش فروش رستوران های آمریکایی در پی جنگ ایران و افزایش قیمت بنزین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 17:352026-05-05اقتصادي

کاهش نیترات محصولات کشاورزی ایران به کمتر از حد جهانی


معاون وزیر جهاد کشاورزی با استناد به بررسی پنج هزار نمونه محصول در سراسر کشور اعلام کرد که میزان نیترات باقی مانده در محصولات کشاورزی ایران کمتر از استانداردهای جهانی است.

- معاون وزیر جهاد کشاورزی با استناد به بررسی پنج هزار نمونه محصول در سراسر کشور اعلام کرد که میزان نیترات باقی مانده در محصولات کشاورزی ایران کمتر از استانداردهای جهانی است.

این دستاورد حاصل همکاری مروجان و بهره برداران در مسیر تولید محصولات سالم و ارتقای امنیت بهداشت غذایی کشور است.

معاون وزیرجهادکشاورزی گفت: نیترات باقی مانده روی محصولات کشاورزی ایران کمتر از حد سلامت جهانی رسید.

به گزارش تسنیم، غلامرضا گل محمدی، رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) امروز  در نشستی با شورای مدیران معاونت آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به نتایج بررسی انجام شده روی پنج هزار نمونه از محصولات کشاورزی سراسر کشور گفت: میزان نیترات باقی مانده در محصولات کمتر از استاندارد های جهانی است.

گل محمدی این دستاورد را نتیجه همراهی مروجان، کارشناسان و بهره برداران در مسیر تولید محصولات سالم دانست و تأکید کرد که این موضوع از منظر امنیت بهداشت غذایی اهمیت ویژه ای دارد.


برچسب ها: کشاورزی - محصولات کشاورزی - کشاورزی ایران - محصولات - محصول - وزیر جهاد کشاورزی - معاون وزیر
آخرین اخبار سرویس:

کاهش نیترات محصولات کشاورزی ایران به کمتر از حد جهانی

کاهش نیترات محصولات کشاورزی ایران به کمتر از حد جهانی