مطالب مرتبط:
پیگیری مطالبات بخش خصوصی در کمیته اقتصادی بانک مرکزی
آغاز ثبت نام آزمون مهارتی ادواری بخش فرهنگ و هنر، از 13 اردیبهشت
سیاست بانک مرکزی برای تأمین مالی در شرایط ویژه اعلام شد
هشدار بانک مرکزی درباره مشاوره تلفنی قلابی
هشدار بانک مرکزی در خصوص مشاوره تلفنی بانکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اردیبهشت 1405 ساعت 13:052026-04-29اقتصادي

بانک مرکزی وارد میدان شد؛ پیگیری مطالبات بخش خصوصی آغاز شد


مطالبات بخش خصوصی در کمیته اقتصادی بانک مرکزی پیگیری می کنیم تا با رفع موانع تسریع در ترخیص انجام شود.

- وزیر صمت گفت: مطالبات بخش خصوصی در کمیته اقتصادی بانک مرکزی پیگیری می کنیم تا با رفع موانع تسریع در ترخیص انجام شود.

بر اساس اعلام وزارت صمت، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نشست با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اولویت این وزارتخانه حمایت از واحدهای کوچک و متوسط است این واحدها موتور محرک اشتغال کشور هستند.

به گزارش مهر، وی با اشاره به بسته 700 همتی برای حمایت از صنایع، تاکید کرد: اولویت بندی صنایع بر اساس ضرورت های ملی انجام شده و هدایت اعتبارات نیز بر همین مبنا صورت می گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: این تسهیلات باید صرف چرخش چرخ تولید شود از این رو تغییر رویکرد در مدیریت نقدینگی ها و توزیع اعتبارات باید مورد توجه قرار گیرد تا بخش صنعت بتواند مواد اولیه تولید را تامین کند.

وی با بیان اینکه بدون تزریق نقدینگی کلان و حل ریشه ای مشکلات بخش صنعت، واحدهای تولیدی با مشکل مواجه خواهند شد، تصریح کرد: در همین زمینه نیازمند همکاری مجلس شورای اسلامی و نهادهای مربوطه از جمله بانک مرکزی هستیم.


برچسب ها: وزیر صنعت، معدن و تجارت - صنعت، معدن و تجارت - بانک مرکزی - بخش خصوصی - اقتصادی - مطالبات - کمیسیون اقتصادی مجلس
آخرین اخبار سرویس:

بانک مرکزی وارد میدان شد؛ پیگیری مطالبات بخش خصوصی آغاز شد

بانک مرکزی وارد میدان شد؛ پیگیری مطالبات بخش خصوصی آغاز شد