مطالب مرتبط:
روزنامه نگار آمریکایی: ایالات متحده در حال تحقیر شدن است!
ماکرون حضور در طرح های نظامی آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد
ماکرون حضور در هر گونه طرح نظامی آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد
حضور ووشو کار کردستانی به اردوی تیم ملی
دوسالانه ونیز قربانی درگیری های اوکراین، غزه و ایران شد/ قهر وزیر فرهنگ ایتالیا به خاطر حضور روسیه و جابه جایی غرفه اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 16:552026-05-05بين الملل

حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه ندارد


سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه چگونه پایگاه های نظامی واشنگتن بارها کشورهای میزبان را در معرض خطر قرار داده اند، اظهار داشت: حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه دارد.

- حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه ندارد سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به اینکه چگونه پایگاه های نظامی واشنگتن بارها کشورهای میزبان را در معرض خطر قرار داده اند، اظهار داشت: حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفتگویی از کشورهای خلیج فارس خواست که تلاش برای وام گرفتن امنیت از قدرت های فرامنطقه ای را متوقف کنند و تأکید کرد که حضور نظامی ایالات متحده در منطقه تنها به عنوان منبع بی ثباتی عمل می کند و کشورهای میزبان این پایگاه ها را به خطر می اندازد.

بقایی در گفت وگویی با شبکه خبری پرس تی وی، بار دیگر بر موضع دیرینه تهران مبنی بر اینکه امنیت واقعی و پایدار در خلیج فارس تنها از طریق همکاری درونی بین خود کشورهای منطقه و بدون هیچ گونه دخالت خارجی قابل تأمین است، تأکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه چگونه پایگاه های نظامی واشنگتن بارها کشورهای میزبان را در معرض خطرات غیرضروری قرار داده اند، اظهار داشت: حضور نظامی ایالات متحده


برچسب ها: ایالات متحده - حضور نظامی - نظامی - سخنگوی وزارت - سخنگوی وزارت خارجه - ناامنی - سخنگوی وزارت امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه ندارد

حضور نظامی ایالات متحده چیزی جز ناامنی به همراه ندارد