مطالب مرتبط:
اتابک: تأمین ورق خودرو تضمین شده، گرانی اخیر خودروها ناشی از شایعه کمبود است
قیمت خودرو در آستانه انفجار/ پشت پرده گرانی خودرو چیست؟
وزیر صمت از دست کاسبان جنگ عاصی شد/ گرانی اخیر خودروها ناشی از شایعه کمبود است
قیمت خودرو در آستانه انفجار/ پشت پرده گرانی خودرو چیست؟
ادعای نخست وزیر پاکستان بر توافق قریب الوقوع
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 17:552026-04-30اقتصادي

رد ادعای کمبود فولاد در گرانی خودرو


افزایش اخیر قیمت خودرو در حالی رخ داده که مسئولان وزارت صمت، مجلس و فولاد مبارکه ادعای کمبود ورق فولادی را رد کرده و نقش واسطه ها را عامل اصلی التهاب بازار می دانند.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، در حالی که بازار خودرو طی دو هفته اخیر با جهشی قابل توجه روبه رو شده، فروشندگان علت این افزایش را کمبود ورق های فولادی پس از آسیب دیدگی برخی زیرساخت های فولاد مبارکه عنوان می کنند.

این ادعا اما با موضع گیری صریح مسئولان دولتی، نمایندگان مجلس، مدیران صنعت فولاد و فعالان خودروسازی روبه رو شده که معتقدند نه تنها کمبودی در تأمین ورق وجود ندارد، بلکه رشد قیمت ها بیشتر ریشه در فضای روانی و فعالیت واسطه ها دارد تا واقعیت تولید.

تأمین پایدار ورق؛ ترکیب تولید داخلی و واردات عزت الله زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تأکید کرده است که بخش قابل توجهی از ورق فولادی مورد نیاز صنعت خودرو در داخل کشور تولید می شود و برای جبران کاستی های احتمالی نیز مسیر واردات فعال شده است.

وی می گوید: مدیریت تخصیص ارز و برنامه ریزی وارداتی با هدف حفظ ثبات بازار انجام می شود تا تولید خودروسازان دچار وقفه نشود.

نقش بورس کالا؛ تزریق مستمر ورق به بازار زارعی با اشاره به عرضه های اخیر ورق فولادی در بورس کالا اعلام کرده تنها در روز دوشنبه هفتم اردیبهشت 16


برچسب ها: فولاد - خودرو - فولاد مبارکه - کمبود - ورق فولادی - فولادی - واسطه ها
آخرین اخبار سرویس:

رد ادعای کمبود فولاد در گرانی خودرو

رد ادعای کمبود فولاد در گرانی خودرو