مطالب مرتبط:
تداوم آموزش غیرحضوری و مجازی
تاکید بر توجه جدی به آموزشگاه های آزاد آسیب دیده از جنگ/ آموزش مجازی هنر ممکن نیست
تداوم آموزش غیرحضوری و مجازی
تداوم آموزش غیرحضوری و مجازی/ 775 واحد از 1300 مدرسه آسیب دیده در جنگ بازسازی شد
کلاس درس تربیت بدنی در زمان آموزش مجازی تعطیل نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 اردیبهشت 1405 ساعت 19:102026-04-22اجتماعي

افزایش نظارت بر آموزش مجازی در خوزستان


معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به افزایش نظارت ها بر آموزش مجازی گفت:امسال تقریبا کمتر از 50 درصد آموزش در خوزستان حضوری بود و ممکن است شاهد افت تحصیلی دانش آموزان باشیم.

- معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به افزایش نظارت ها بر آموزش مجازی گفت:امسال تقریبا کمتر از 50 درصد آموزش در خوزستان حضوری بود و ممکن است شاهد افت تحصیلی دانش آموزان باشیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سیده فرانک موسوی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش برای ارائه آموزش ها در شرایط کنونی کشور اظهار کرد: به محض آغاز جنگ، به سرعت نسبت به تهیه سه سناریوی آموزشی برای 40 منطقه آموزشی خوزستان اقدام کردیم؛ سناریو ها برای شرایط جنگی، شرایط آتش بس و همچنین نداشتن شرایط هیچگونه آموزش حتی در فضای مجازی تعریف شده اند.

وی افزود: با تهیه اطلس دانش آموزان متوجه شدیم چه تعداد دانش آموز آموزش ها را از طریق شاد، چه تعداد از طریق شبکه تلویزیونی یا محتوای آفلاین دریافت می کنند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به افزایش نظارت ها بر آموزش مجازی گفت: مدارس قطب بندی شده و برای هر قطب، افراد معین تعریف شده اند که بر عملکرد آموزش مجازی نظارت می کنند؛ افراد معین وارد کلاس ها می شو


برچسب ها: آموزش - خوزستان - اداره کل آموزش و پرورش - آموزش و پرورش خوزستان - معاون آموزش ابتدایی - آموزش و پرورش - آموزش مجازی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش نظارت بر آموزش مجازی در خوزستان

افزایش نظارت بر آموزش مجازی در خوزستان