مطالب مرتبط:
اهدای اعضای 22 بیمار مرگ مغزی در مشهد جان 111 بیمار را نجات داد
اهدای عضو در فامنین جان چند بیمار را نجات داد
تصاویر/ اقدام خیرخواهانه اهدای خون روحانیون آستانه اشرفیه
اهدای اعضای بانوی خوزستانی برای نجات سه بیمار
اهدای عضو زن جوان، جان تازه به دو بیمار بخشید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 08:102026-05-07پزشكي

سازمان انتقال خون: هر اهدای خون، جان 3 انسان را نجات می دهد


صرف نظار از فواید جسمانی اهدای خون، هنگامی که با اهداکنندگان صحبت می کنیم، احساس می کند که جان 3 انسان را به واسطه اهدای خون نجات داده اند و برای جامعه مفید و موثر هستند.

- سازمان انتقال خون: هر اهدای خون، جان 3 انسان را نجات می دهد صرف نظار از فواید جسمانی اهدای خون، هنگامی که با اهداکنندگان صحبت می کنیم، احساس می کند که جان 3 انسان را به واسطه اهدای خون نجات داده اند و برای جامعه مفید و موثر هستند.

اهداکنندگان، حس خوب را چند روز پس از اهدا تجربه می کنند.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون با اشاره به فواید اهدای خون، گفت: هر اهدای خون، جان سه بیمار را نجات می دهد.

به گزارش ایسنا، دکتر بابک یکتاپرست درباره مزایای اهدای خون اظهار کرد: اگر بخواهیم تمام فواید اهدای خون را در یک جمله بیان کنیم، باید به عبارت حال خوب اشاره کنم.

این روزها، حال خوب در کانون توجه دنیا قرار گرفته و یک نکته کلیدی است.

او ادامه داد: صرف نظار از فواید جسمانی اهدای خون، هنگامی که با اهداکنندگان صحبت می کنیم، احساس می کند که جان 3 انسان را به واسطه اهدای خون نجات داده اند و برای جامعه مفید و موثر هستند.

اهداکنندگان، حس خوب را چند روز پس از اهدا تجربه می کنند.


برچسب ها: اهدای خون - اهدا - اهدای - سازمان انتقال خون - خون - انتقال خون - انسان
آخرین اخبار سرویس:

سازمان انتقال خون: هر اهدای خون، جان 3 انسان را نجات می دهد

سازمان انتقال خون: هر اهدای خون، جان 3 انسان را نجات می دهد