مطالب مرتبط:
دولت پیشرو در خدمات رسانی/ اجرای طرح هادی 123 روستای اردبیل آغاز شد
تکمیل بی وقفه پروژه های عمرانی فارس؛ شرایط جنگی مانع اجرای زیرساخت ها نشد
اجرای طرح کارت امید مادر در خراسان شمالی 
صرفه جویی سالانه 466 مترمکعب گاز با اجرای طرح «کارور» درچهارمحال و بختیاری
اجرای طرح مردمی شمیم خدمت آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 20:402026-04-23اقتصادي

اجرای 45 طرح عمرانی در سطح منطقه یک شهرداری یزد


مدیر منطقه یک شهرداری یزد با بیان اینکه در سال گذشته در حوزه عمرانی بالغ بر 150 میلیارد تومان قراداد بسته شد، افزود: در سال 1404 بیش از 45 طرح عمرانی در سطح منطقه آغاز شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله صادقی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه های پیش بینی شده برای سال جدید اظهار کرد: طرح هایی چون توسعه و بهسازی معابر، ساماندهی و بازپیرایی بوستان ها، ارتقای سطح نظافت شهری و اجرای پروژه های عمرانی مؤثر در روان سازی ترافیک از اولویت های کاری منطقه است.

وی افزود: در سال گذشته بیش از 150 میلیارد تومان قرارداد عمرانی منعقد شد و در سال 1404 نیز بیش از 45 طرح در سطح منطقه آغاز شد که بخش عمده ای از آن ها به اتمام رسیده یا در مراحل پایانی قرار دارد.

مدیر منطقه یک شهرداری یزد به تشریح برخی از پروژه های شاخص پرداخت و گفت: بازپیرایی بوستان چهارده معصوم (ع) در محله امام شهر، اجرای فاز نخست پیاده روسازی خیابان خیام، پیاده روسازی خیابان امام جعفر صادق (ع)، احداث بوستان حضرت علی اکبر (ع)، ساماندهی انهار و جوی های بلوار صابر یزدی و نیز آسفالت و ایمن سازی بوستان رحیم آباد از جمله اقدامات مهمی است که در سال گذشته صورت گرفت.


برچسب ها: شهرداری یزد - منطقه - عمرانی - میلیارد تومان - منطقه یک - شهرداری - مدیر منطقه
آخرین اخبار سرویس:

اجرای 45 طرح عمرانی در سطح منطقه یک شهرداری یزد

اجرای 45 طرح عمرانی در سطح منطقه یک شهرداری یزد