مطالب مرتبط:
فیلم سینمایی حمله اف-5های ایران به پایگاه آمریکا تولید می شود
حمله جدید آمریکا به اروپا/ روبیو: هدف از وجود «ناتو» چیست؟!
هکرهای حامی ایران فناوری آمریکا را هدف گرفتند
محکومیت حمله آمریکا و اسراییل به صنایع فولادی و پتروشیمی/ کارگران ایران سنگر تولید را رها نکردند/ حمایت کارگران قزاقستان از مردم و کارگران ایران
تنها نماینده ایران در تیم منتخب آسیا (عکس)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 اردیبهشت 1405 ساعت 14:102026-05-14سياسي

باقری: هدف آمریکا از حمله به ایران، ضربه به همگرایی آسیا بود


 معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه هدف آمریکا از حمله به ایران ضربه به همگرایی آسیا بود، گفت: این جنگ محدود به ایران نیست و در صورت انفعال، -  معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه هدف آمریکا از حمله به ایران ضربه به همگرایی آسیا بود، گفت: این جنگ محدود به ایران نیست و در صورت انفعال، تسری و گسترش می یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو شانگهای، گفت: شخصیتی که امروز می بایست در چنین جایگاهی از طرف ایران قرار می گرفت و به گفتگو می پرداخت، برادرم آقای علی لاریجانی بود که ترور شدند.

وی ادامه داد: در طول 40 روز تجاوز بی وقفه، شاهد ارتکاب جنایات وحشیانه ای از جمله ترور مقامات نظامی و کشوری، حمله به تاسیسات هسته ای صلح آمیز، زیرساخت های صنعتی، آموزشی و بهداشتی بودیم.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: دقیقا هدف آن جنگ ضربه به همین هم گرایی آسیایی بود.

جنگ با ایران آغاز حمله به جنوب جهانی است.

این جنگ برای توسعه طلبی و اصالتا امپریالیستی است تا با ایجاد حوزه نفوذ و تسلط مطلق بر منابع انرژی خلیج فارس مانع از رشد آسیا و ظهور قدرت های میانی شود.


برچسب ها: حمله به ایران - امنیت ملی - ایران - همگرایی - شورای - امنیت - معاون
آخرین اخبار سرویس:

باقری: هدف آمریکا از حمله به ایران، ضربه به همگرایی آسیا بود

باقری: هدف آمریکا از حمله به ایران، ضربه به همگرایی آسیا بود