مطالب مرتبط:
فاکتور سنگین جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران به حساب کشورهای حاشیه خلیج فارس
عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است
عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است
خروج بیش از 10 میلیون بشکه نفت ایران از خلیج فارس در دوران محاصره آمریکا
عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 17:002026-04-23بين الملل

پایگاه های آمریکا در خلیج فارس؛ اهداف یا عوامل بازدارنده؟


ایالات متحده پایگاه های نظامی رسمی در کویت، بحرین و قطر دارد و تمهیداتی برای دسترسی به تأسیسات نظامی در سایر پادشاهی های خلیج فارس - امارات متحده عربی، - جنگ اخیر نشان داد که معادله بازدارندگی در پادشاهی های خلیج فارس، که دهه ها بر حضور نظامی ایالات متحده استوار بود، در برابر یک درگیری تمام عیار کارایی خود را از دست داده است؛ جایی که این کشورها، علی رغم تلاش برای فاصله گذاری از جنگ میان ایران و متحدان واشینگتن، عملاً به اهداف مستقیم حملات و پیامدهای آن تبدیل شدند.

این تحول، نه تنها کارآمدی چتر امنیتی آمریکا را زیر سؤال برده، بلکه پرسش های جدی درباره آینده اتحادهای امنیتی در منطقه ایجاد کرده است؛ اینکه آیا این ساختار همچنان تضمین کننده ثبات است یا خود به عاملی برای کشیده شدن کشورهای عربی به درگیری های پرهزینه بدل شده است.

به گزارش سرویس بین الملل جماران، اندیشکده خاورمیانه نوشت: آیا حضور پایگاه های نظامی آمریکا در پادشاهی های خلیج فارس، این کشورها را به جنگ آمریکا و اسراییل علیه ایران کشاند، جنگی که آنها هیچ نقشی در آغاز آن و هیچ صدایی در پیگیری آن نداشتند؟ این قطعاً احساسی است که در میان برخی از شهروندان آن کشورها وجود دارد.


برچسب ها: خلیج فارس - ایالات متحده - نظامی - پادشاهی - امنیتی - خلیج - فارس
آخرین اخبار سرویس:

پایگاه های آمریکا در خلیج فارس؛ اهداف یا عوامل بازدارنده؟

پایگاه های آمریکا در خلیج فارس؛ اهداف یا عوامل بازدارنده؟