مطالب مرتبط:
هر اقدامی لازم باشد انجام می دهیم تا آموزش متوقف نشود؛ تقویت «شاد»
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خبر داد: آغاز آموزش از پنج سالگی از سال آینده
تصاویر/ نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد
تأکید معاون وزیر آموزش وپرورش بر نقش معلمان در تقویت انسجام ملی و پیشبرد اهداف کشور
آموزش رسمی از 5 سالگی آغاز می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 13:252026-05-03فناوري

هر اقدامی لازم باشد انجام می دهیم تا آموزش متوقف نشود


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر آموزش وپرورش به مناسبت روز معلم، با تأکید بر تداوم پشتیبانی از زیرساخت های آموزش مجازی، اعلام کرد همه ظرفیت های فنی و اجرایی برای جلوگیری از توقف روند آموزش به کار گرفته می شود و تقویت شبکه «شاد» با جدیت ادامه دارد.

- وزیر ارتباطات در دیدار با وزیر آموزش وپرورش به مناسبت روز معلم: هر اقدامی لازم باشد انجام می دهیم تا آموزش متوقف نشود وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر آموزش وپرورش به مناسبت روز معلم، با تأکید بر تداوم پشتیبانی از زیرساخت های آموزش مجازی، اعلام کرد همه ظرفیت های فنی و اجرایی برای جلوگیری از توقف روند آموزش به کار گرفته می شود و تقویت شبکه شاد با جدیت ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ به مناسبت روز معلم با علیرضا کاظمی، وزیر آموزش وپرورش؛ دیدار و از تلاش های معلمان سراسر کشور قدردانی کرد.

هاشمی، در این دیدار با تأکید بر اهمیت نظام آموزشی در حل مسائل کشور، گفت: باور داریم توجه به آموزش وپرورش می تواند بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کند و از همین رو حمایت از این حوزه در اولویت قرار دارد.


برچسب ها: ارتباطات و فناوری اطلاعات - وزیر ارتباطات - آموزش - وزیر آموزش وپرورش - ارتباطات و فناوری - فناوری اطلاعات - وزیر آموزش
آخرین اخبار سرویس:

هر اقدامی لازم باشد انجام می دهیم تا آموزش متوقف نشود

هر اقدامی لازم باشد انجام می دهیم تا آموزش متوقف نشود