مطالب مرتبط:
اموال 40 نفر از همکاران دشمن در همدان توقیف شد
اموال 40 نفر از خائنین به وطن در استان همدان به نفع مردم توقیف و ضبط شد
قوه قضاییه: اموال 40 نفر از خائنین به وطن در استان همدان توقیف شد
اموال 40 نفر از خائنین در همدان به نفع مردم توقیف و ضبط شد
قوه قضاییه: اموال 40 نفر از خائنین به وطن در استان همدان به نفع مردم توقیف و ضبط شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 10:202026-05-07سياسي

توقیف اموال 52 نفر در همدان به اتهام ارتباط با دشمن


دادستان عمومی و انقلاب همدان افزود: اموال خائنان به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن به نفع مردم و برای بازسازی اماکن آسیب دیده از جنگ هزینه می شود.

- دادستان عمومی و انقلاب همدان افزود: اموال خائنان به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن به نفع مردم و برای بازسازی اماکن آسیب دیده از جنگ هزینه می شود.

دادستان عمومی و انقلاب همدان از توقیف اموال 52 نفر از مرتبطان با جریان صهیونیستی_آمریکایی در استان خبر داد.

عباس نجفی در گفت وگو با فارس در همدان با بیان اینکه توقیف و مصادره اموال عناصر وطن فروش و مزدور در استان با قدرت ادامه دارد اظهار کرد: در همین راستا نسبت به توقیف اموال 52 نفر از مرتبطان با جریان صهیونیستی_آمریکایی اقدام شده است.

وی با بیان اینکه در این مسیر ضمن بهره گیری از ظرفیت های قانونی با هیچ یک از عوامل وطن فروش مماشات نمی کنیم گفت: دستور لازم و قانونی به منظور تسریع در رسیدگی نیز صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب همدان افزود: اموال خائنان به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن به نفع مردم و برای بازسازی اماکن آسیب دیده از جنگ هزینه می شود.

وی عنوان کرد: تدابیر لازم برای شناسایی و ردیابی و توقیف برخط اموال متهمان و محکومان در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی و ک


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - عمومی و انقلاب - دادستان عمومی - توقیف اموال - اموال - همدان - دادستان
آخرین اخبار سرویس:

توقیف اموال 52 نفر در همدان به اتهام ارتباط با دشمن

توقیف اموال 52 نفر در همدان به اتهام ارتباط با دشمن