مطالب مرتبط:
یک قلاده روباه زخمی در میاندوآب مداوا شد
نجات یک قلاده روباه از چاه در دورود لرستان
وقتی انسان یک بازنده است/ رقبا: جغد، گربه و روباه (اینفوگرافیک)
ریزش سنگ در محور کندوان/ یک نفر زخمی شد
4 زخمی در پی تیراندازی در جنوب لندن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 18:552026-05-03حوادث

مداوای یک قلاده روباه زخمی در میاندوآب


رییس حفاظت محیط زیست میاندوآب ازمداوا وتیمار یک قلاده روباه مصدوم خبرداد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی, رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب گفت: یک قلاده روباه در این شهرستان که از ناحیه دست دچار شکستگی شده بود، مداوا و تیمار شد.

 موسی جسور اظهار کرد: این قلاده روباه در یکی از محورهای مواصلاتی این شهرستان بر اثر برخورد با خودرو دچار شکستگی استخوان دست شده بود و توسط دوستداران محیط زیست تحویل این اداره داده شد.

وی اضافه کرد: این قلاده روباه پس از مراقبت های اولیه جهت مداوای بیشتر به یک مطب دامپزشکی اعزام و استخوان شکسته دست توسط تیم دامپزشکی مرمت شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب گفت: هم اکنون وضعیت سلامت این قلاده روباه رو به بهبودی است و به زودی در یکی از زیستگاه های این شهرستان رهاسازی خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از دوستداران محیط زیست در این شهرستان افزود: برخی آسیب های شدید به حیوانات بویژه برخورد خودرو و شکستن استخوان به سختی ترمیم پیدا می کند و به همین خاطر باید در محیطی امن مورد مراقبت قرار گیرد.

وی از رانندگان خواست هنگام تردد از محورهای کوهستانی و بویژه حاشیه منطقه حفاظت شده نوروزلو با احتیاط رانندگی کنند و در این مناطق احتمال ورود حیوانات بزرگ و کوچک به روی جاده وجود دارد.


برچسب ها: رییس اداره حفاظت محیط زیست - محیط زیست - حفاظت محیط زیست - میاندوآب - روباه - شهرستان - زیست
آخرین اخبار سرویس:

مداوای یک قلاده روباه زخمی در میاندوآب

مداوای یک قلاده روباه زخمی در میاندوآب