مطالب مرتبط:
استاندار: تکمیل پروژه های مسکن همدان با تمرکز بر تامین نیاز دهک های پایین دنبال می شود
درخواست حمایت ملی برای تکمیل پروژه‎های راه لرستان
پروژه مسکن 480 واحدی فرهنگیان همدان در مسیر تکمیل قرار دارد
حمایت هدفمند بانک صنعت و معدن از صنایع کرمانشاه؛ تمرکز بر اشتغال زایی و تکمیل طرح های نیمه تمام
شتاب توسعه شهری خرم آباد با آغاز 5 پروژه ترافیکی و زیرساختی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 اردیبهشت 1405 ساعت 21:302026-04-26اقتصادي

پروژه های نیمه تمام زیرساختی در مازندران تکمیل می شود


استاندار مازندران از تمرکز بر تکمیل پروژه های نیمه تمام و تقویت طرح های خدماتی و زیرساختی با محوریت بسیج سازندگی خبر داد.

- پروژه های نیمه تمام زیرساختی در مازندران تکمیل می شود ساری -استاندار مازندران از تمرکز بر تکمیل پروژه های نیمه تمام و تقویت طرح های خدماتی و زیرساختی با محوریت بسیج سازندگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی شامگاه یکشنبه در نشست بررسی پروژه های در دست اجرای بسیج سازندگی، هدف از برگزاری این جلسه را ارزیابی میزان پیشرفت طرح ها و پیگیری تأمین منابع مالی لازم برای تداوم اجرای آن ها عنوان کرد.

یونسی رستمی با اشاره به رویکرد استان در تکمیل پروژه های نیمه تمام گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، طرح هایی که در حوزه خدمات رسانی مستمر به مردم، محرومیت زدایی و مدیریت بحران نقش دارند، در اولویت حمایت و پشتیبانی قرار می گیرند.

وی با تأکید بر نقش اثرگذار بسیج سازندگی در اجرای پروژه های زیرساختی افزود: طی سال های اخیر، پروژه های متعددی با همکاری این مجموعه در استان اجرا شده که از جمله آن ها می توان به آبرسانی به مناطق روستایی، احداث راه های ارتباطی، ساخت پل، اجرای طرح های آبخیزداری و اقدامات مرتبط با مدیریت بحران اشاره کرد.


برچسب ها: پروژه های نیمه تمام - نیمه تمام - بسیج سازندگی - استاندار مازندران - مازندران - تکمیل پروژه - پروژه
آخرین اخبار سرویس:

پروژه های نیمه تمام زیرساختی در مازندران تکمیل می شود

پروژه های نیمه تمام زیرساختی در مازندران تکمیل می شود