مطالب مرتبط:
تصاویر/ هفتاد و هشتمین اجتماع مردم منطقه پیروزی در دفاع از انقلاب و وطن در مسجد اباعبدالله(ع)
فرار رو به جلو پزشکیان؛ از نسخه ریاضتی برای مردم تا مسئولیت گریزی دولت | آقای رییس جمهور جنگ را مردم انتخاب نکردند که هزینه اش را بدهند
تقدیر اداره کل حفظ آثار قزوین از همکاری هلال احمر استان در مستندسازی حماسه های مقاومت
جزییات اداره دو پایگاه نظامی مخفی در خاک عراق توسط اسراییل
رییس جدید اداره محیط زیست کوهدشت معرفی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 اردیبهشت 1405 ساعت 17:502026-05-18سياسي

مسجد را با نسخه های غیرتخصصی اداره نکنید؛ مخاطب مسجدهمه مردم است


رییس مؤسسه علمی و آموزشی مسجد گفت: اداره مسجد نیازمند مهارت های تخصصی است و هرگونه نگاه محدودکننده به مخاطبان، این نهاد مردمی را از کارکرد اصلی خود دور می کند.

- مسجد را با نسخه های غیرتخصصی اداره نکنید؛ مخاطب مسجدهمه مردم است گرگان-رییس مؤسسه علمی و آموزشی مسجد گفت: اداره مسجد نیازمند مهارت های تخصصی است و هرگونه نگاه محدودکننده به مخاطبان، این نهاد مردمی را از کارکرد اصلی خود دور می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی قرائتی عصر دوشنبه در نشست نخبگانی مدیریت فرهنگی مسجد ویژه ائمه جمعه و جماعات اهل سنت شهرستان های گنبدکاووس، آزادشهر و رامیان که در مسجد طلابی گنبدکاووس برگزار شد، با اشاره به اهمیت تخصص در اداره امور دینی اظهار کرد: دنیای امروز، دنیای مهارت و تخصص است و همان گونه که در حوزه های مختلف علمی و پزشکی شاهد تقسیم بندی های دقیق هستیم، در مدیریت مسجد نیز باید به تخصص توجه شود.

وی با بیان اینکه اداره مسجد بدون شناخت کارکردهای متنوع آن، به نتیجه مطلوب نمی رسد، افزود: در مسجد، هر بخش از جمله امامت، خادمی، امور فنی و حتی ارتباط با مخاطب نیازمند مهارت و تعریف مشخص است و نمی توان با یک نگاه کلی و غیرتخصصی آن را اداره کرد.


برچسب ها: مسجد - اداره - تخصص - تخصصی - مخاطب - نهاد مردمی - گنبدکاووس
آخرین اخبار سرویس:

مسجد را با نسخه های غیرتخصصی اداره نکنید؛ مخاطب مسجدهمه مردم است

مسجد را با نسخه های غیرتخصصی اداره نکنید؛ مخاطب مسجدهمه مردم است