مطالب مرتبط:
این خطرها در دوران« نه جنگ، نه صلح»کشور را تهدید می کند/ ساختمانهای خراب شده را می توان از نو ساخت اما روحیه اجتماعی به سادگی ترمیم نمی شود
فراخوان پذیرش مقاله درباره «جنگ رمضان» در فصلنامه مدیریت بحران های اجتماعی
صدور موافقت اصولی 54 همتی برای تامین مالی 7 طرح بزرگ اقتصادی در دوران جنگ تحمیلی سوم
عملیات ساخت بیمارستان تامین اجتماعی فارس سال ها متوقف است
صدور موافقت اصولی 54 همتی برای تامین مالی 7 طرح بزرگ اقتصادی در دوران جنگ تحمیلی سوم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 اردیبهشت 1405 ساعت 08:402026-05-11سياسي

خطرات دوران « نه جنگ، نه صلح»/ ساختمان ها را می توان دوباره ساخت اما روحیه اجتماعی را چطور؟


اگر این فرایند و الزامات آن جدی گرفته نشود، دوران نه جنگ، نه صلح به دوره ای از فرسایش خاموش منابع انسانی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی تبدیل می شود.

- خطرات دوران نه جنگ، نه صلح / ساختمان ها را می توان دوباره ساخت اما روحیه اجتماعی را چطور؟ اگر این فرایند و الزامات آن جدی گرفته نشود، دوران نه جنگ، نه صلح به دوره ای از فرسایش خاموش منابع انسانی و اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی تبدیل می شود.

فرسایشی که معمولا بی صدا رخ می دهد؛ نه مثل انفجار با سرعت به گوش می رسد و نه مثل ویرانی ها تصویر تکان دهنده ای دارد.

هادی خانیکی، غلامرضا ظریفیان، نعمت الله فاضلی، روزبه کردونی در روزنامه اطلاعات نوشتند: ایران پس از جنگ رمضان، در فضای نه جنگ، نه صلح قرار گرفته است؛ وضعیتی تعلیقی و فرساینده که بسیاری از جوامع پساجنگ تجربه می کنند.

التهاب کامل جنگ فروکش کرده، اما آرامش مطمئن صلح هنوز بازنگشته است.

شهرها، نهادها، خانواده ها  و شهروندان شاید به ظاهر به ریتم عادی زندگی برگردند، اما زیر پوست جامعه پرسشی تعیین کننده جریان دارد: از دل این تخریب، چه چیزی زاده خواهد شد؟ جنگ چهره ای متناقض دارد؛ ویران می کند، اما در همان لحظه ویرانی، امکان ساختن نظمی تازه را نیز پیش پای اجتماع می گذارد.


برچسب ها: اقتصادی و سیاسی - اجتماعی - منابع انسانی - جنگ - دوران - فرسایش - ساخت
آخرین اخبار سرویس:

خطرات دوران « نه جنگ، نه صلح»/ ساختمان ها را می توان دوباره ساخت اما روحیه اجتماعی را چطور؟

خطرات دوران « نه جنگ، نه صلح»/ ساختمان ها را می توان دوباره ساخت اما روحیه اجتماعی را چطور؟