مطالب مرتبط:
مدیرکل کمیته امداد بوشهر: 10 هزار خدمت مشاوره به مددجویان ارائه شد
ارائه 6486 خدمت رایگان مشاوره ای به مددجویان کمیته امداد خراسان شمالی 
تأمین اعتبار 500 میلیارد تومانی برای پرداخت حقوق کارگران صنایع چوب و کاغذ مازندران
500 دیدار با خانواده شهدا در شهرستان های تهران از ابتدای 1405
میوه محبوب بهار کیلویی 500 هزار تومان شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اردیبهشت 1405 ساعت 17:452026-04-30سياسي

500 خدمت جامع چشم پزشکی به مددجویان کالپوش ارائه می شود


رییس اداره کمیته امداد میامی از برگزاری اردو جهادی خدمت چشم پزشکی به جامعه هدف بخش کالپوش خبر داد و گفت: طبق پیش بینی 500 مددجو از این خدمات بهره مند خواهند شد.

- 500 خدمت جامع چشم پزشکی به مددجویان کالپوش ارائه می شود میامی- رییس اداره کمیته امداد میامی از برگزاری اردو جهادی خدمت چشم پزشکی به جامعه هدف بخش کالپوش خبر داد و گفت: طبق پیش بینی 500 مددجو از این خدمات بهره مند خواهند شد.

جواد عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر، از برگزاری اردو جهادی دو روزه 10 و 11 اردیبهشت ماه در بخش کالپوش شهرستان میامی خبر داد و بیان کرد: این اردو به همت قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی و گروه جهادی شهید مولانیا در حال برگزاری است.

وی از پذیرش مراجعه کنندگان برای اپتومتریست (بینایی سنجی) در گام نخست خبر داد و اضافه کرد: با تعیین نمره چشم و انتخاب فرم عینک و در نهایت تهیه عدسی مددجویان صاحب عینک می شوند.

رییس اداره کمیته امداد میامی با اشاره به اینکه عینک کمتر از یک ماه به دست مددجویان می رسد، تاکید کرد: این عینک به صورت رایگان در اختیار مددجویان قرار می گیرد.

عسکری اظهار داشت: در صورت تشخیص بیماری های چشمی نظیر آب مروارید افراد به بیمارستان های طرف قرارداد برای درمان تکمیلی ارجاع داده می شوند.


برچسب ها: چشم پزشکی - کالپوش - برگزاری - مددجو - مددجویان - کمیته امداد - پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

500 خدمت جامع چشم پزشکی به مددجویان کالپوش ارائه می شود

500 خدمت جامع چشم پزشکی به مددجویان کالپوش ارائه می شود