مطالب مرتبط:
پیش بینی برداشت 31 تن زعفران از مزارع خراسان شمالی
برداشت گندم از مزارع استان بوشهر از 51 هزار تن گذشت
آغاز برداشت «کلزا» از مزارع شهرستان فیروزآباد
رییس شعبه شماره یک تامین اجتماعی خرم آباد منصوب شد
برق برخی از مناطق شهر خرم آباد قطع می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 اردیبهشت 1405 ساعت 10:202026-05-13اقتصادي

پیش بینی برداشت بیش از 29 هزار تن هندوانه از مزارع حاجی آباد


مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد از آغاز برداشت هندوانه از اواسط اردیبهشت در مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: امسال 800 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هندوانه رفته است.

- پیش بینی برداشت بیش از 29 هزار تن هندوانه از مزارع حاجی آباد حاجی آباد-مدیر جهاد کشاورزی حاجی آباد از آغاز برداشت هندوانه از اواسط اردیبهشت در مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: امسال 800 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هندوانه رفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب شکاری اظهار کرد: کشت هندوانه در مناطق شمیل، آشکارا و فارغان از بهمن ماه آغاز شده و برداشت این محصول از اواسط اردیبهشت ماه آغاز شده است .

وی با اشاره به سطح زیر کشت این محصول افزود: امسال حدود 800 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت هندوانه اختصاص یافته و پیش بینی می شود با متوسط عملکرد 37 تن در هکتار، بیش از 29 هزار و 600 تن محصول برداشت شود.

شکاری بیان کرد: ارقام کشت شده شامل کانیون، آستاراخان، میراج و هد است که به دلیل کیفیت مناسب، ماندگاری و بازارپسندی مورد توجه کشاورزان منطقه قرار گرفته اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد ادامه داد: بخش قابل توجهی از هندوانه تولیدی علاوه بر تأمین بازار داخلی، به سایر استان های کشور نیز ارسال می شود و نقش مهمی در اقتصاد کشاورزی منطقه دارد.


برچسب ها: هندوانه - حاجی آباد - برداشت - شهرستان - برداشت هندوانه - اردیبهشت - جهاد کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت بیش از 29 هزار تن هندوانه از مزارع حاجی آباد

پیش بینی برداشت بیش از 29 هزار تن هندوانه از مزارع حاجی آباد