مطالب مرتبط:
تصاویر/ بدرقه خانواده های شهدای میناب در راه آهن مشهد
افشین: 100 شرکت دانش بنیان در جنگ رمضان آسیب دیدند
شمش نقره 100 گرمی به 50 میلیون تومان نزدیک شد
در کدام کشورها قیمت بنزین بیش از 100 درصد افزایش یافت؟
قیمت بنزین در کدام کشورها بیش از 100 درصد افزایش یافت؟/ فهرست کشورها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 09:452026-04-27اجتماعي

2 هزار و 100 زائر پیاده در راه مشهد


حدود 2 هزار و 100 زائر پیاده امروز دوشنبه در جاده های منتهی به مشهد در حال حرکت به سمت بارگاه منور رضوی هستند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس پلیس راه خراسان رضوی گفت: حدود 2 هزار زائر پیاده در ملک آباد اسکان یافته بودند که از صبح امروز از مسیر جاده قدیم مشهد - نیشابور راهی مشهد شده اند.

  سرهنگ حسین میش مست افزود: طبق گزارش های دریافتی تا این لحظه بیش از 100 زائر پیاده نیز از دیگر مسیرهای اطراف مشهد به سمت این شهر در حرکت هستند اما مسیر اصلی برای تردد زائران پیاده جاده قدیم نیشابور است.

  رییس پلیس راه خراسان رضوی با بیان اینکه ترافیک در مسیر آزادراه شهید شوشتری (مشهد- باغچه) پرحجم است، گفت: تردد خودروها با پلاک های غیربومی در ورودی های استان و جاده های منتهی به مشهد توسط همکاران پلیس راه مشهود بوده که نشان دهنده آغاز موج سفرها به مناسبت دهه کرامت و سالروز ولادت امام رضا(ع) است.

  سرهنگ میش مست پیش بینی کرد: اوج سفرها و ترافیک جاده ای به مناسبت دهه کرامت فردا سه شنبه در استان ثبت شود.

  وی با اشاره به صفر بودن آمار وقوع تصادف منجر به فوت در جاده های استان در روز یکشنبه، گفت: دیروز هفت فقره تصادف جرحی با 11 مجروح و 23 فقره تصادف خسارتی در طول جاده های استان ثبت شد.


برچسب ها: رییس پلیس راه خراسان رضوی - زائر پیاده - پلیس راه خراسان رضوی - خراسان رضوی - مشهد - پیاده - رییس پلیس راه
آخرین اخبار سرویس:

2 هزار و 100 زائر پیاده در راه مشهد

2 هزار و 100 زائر پیاده در راه مشهد