مطالب مرتبط:
دعوت از بنگاه های اقتصادی برای صیانت از سرمایه های انسانی در شرایط ویژه کشور
جعفر دهقان: مردم همیشه ستون های اصلی کشور بوده اند
پیامدهای اقتصادی جنگ اجتناب ناپذیرند / قنبری: دولت برای بنگاه های تحت فشار سرمایه در گردش تامین کند و تسهیلات کم بهره تخصیص دهد
اجرای 18 طرح سرمایه گذاری کشاورزی در اردبیل آغاز شد
رویترز: ایران تسلط خود را در دنیا به رخ می کشد | وحشت سرمایه گذاران از آینده بازار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 اردیبهشت 1405 ساعت 01:152026-04-24سياسي

بهمنش: مردم بزرگ ترین سرمایه کشور هستند


تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به ضرورت توجه به نقش مردم گفت:مردم بزرگ ترین سرمایه کشور هستند و حفظ این سرمایه با گفتگو، احترام و تعامل ممکن می شود.

- رشت-تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به ضرورت توجه به نقش مردم گفت:مردم بزرگ ترین سرمایه کشور هستند و حفظ این سرمایه با گفتگو، احترام و تعامل ممکن می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بهمنش شامگاه جمعه با حضور در قرارگاه رسانه ای سردار شهید نایینی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت جایگاه مردم در تحولات اجتماعی و سیاسی اظهار کرد: مردم همواره زیربنای اصلی هر حرکت و تصمیم گیری در کشور بوده اند و توجه به این نقش باید در اولویت قرار گیرد.

تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه پیش از 9 اسفند دوگانه ای میان میدان و دیپلماسی شکل گرفته بود،افزود: پس از حضور و خروش مردم، این دوگانه به یک ساختار سه ضلعی تبدیل شد که پایه و مخرج آن مردم هستند و همین حضور، مسیر تحلیل ها و تصمیم ها را تغییر داد.

وی باتأکید به اینکه برای حفظ این سرمایه عظیم، ارتباط، تعامل، گفت وگو و محترم شمردن مردم ضروری است،گفت: هرگونه فاصله گرفتن از این اصول می تواند به تضعیف سرمایه اجتماعی منجر شود.

بهمنش با اشاره به اینکه برخی چهره ها همچون سردار نایینی به نقش مردم باور داشتند و اهمیت گفت وگو را می دانستند،تصریح کرد: مسئولان لازم است خ


برچسب ها: تحلیلگر مسائل سیاسی - مردم - سرمایه - بزرگ ترین - تحلیلگر - مسائل سیاسی - سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

بهمنش: مردم بزرگ ترین سرمایه کشور هستند

بهمنش: مردم بزرگ ترین سرمایه کشور هستند