مطالب مرتبط:
کاروان متفاوت عروس و داماد ها در تهران
جشن ازدواج زوج های جان فدا در تهران برگزار شد + فیلم
روز سوم هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چگونه گذشت؟
صدای پدافند در تهران امروز 28 اردیبهشت 1405
این 9 منطقه تهران در مسیر گسل زلزله نیستند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 اردیبهشت 1405 ساعت 22:102026-05-19اجتماعي

گردوغبار در تهران؛ منشا مشخص نیست


کارشناسان می گویند که در این بازه زمانی، کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی، زنان باردار و همچنین گروه های شغلی در معرض تماس مستقیم با آلودگی هوا مانند مشاغل میدانی باید تا حد امکان از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

- کارشناسان می گویند که در این بازه زمانی، کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی، زنان باردار و همچنین گروه های شغلی در معرض تماس مستقیم با آلودگی هوا مانند مشاغل میدانی باید تا حد امکان از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

  یکی از مسوولان محیط زیست تهران از افزایش غلظت ذرات معلق و افت کیفیت هوا طی امروز و فردا خبر داد و گفت که هنوز شرایط اضطرار گرد و غبار در پایتخت حاکم نشده است.

به گزارش فارس؛ حسن عباس نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، امروز سه شنبه با اشاره به هشدار صادرشده از سوی اداره کل هواشناسی استان، از افزایش غلظت ذرات معلق و افت کیفیت هوا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 29 و 30 اردیبهشت در پایتخت خبر داد.

یکی از مسئولان محیط زیست تهران به خبرنگار فارس گفت که هنوز شرایط اضطرار گرد و غبار در پایتخت حاکم نشده است.

به گفته او، برای تشکیل جلسه اضطرار، باید میانگین 24 ساعته شاخص های آلودگی به بیش از عدد 225 برسد؛ در حالی که در حال حاضر، برخی مناطق تنها به صورت مقطعی و ساعتی افزایش آل


برچسب ها: غلظت ذرات معلق - گروه های شغلی - افت کیفیت هوا - بیماران قلبی - زنان باردار - مدیرکل حفاظت محیط زیست - آلودگی هوا
آخرین اخبار سرویس:

گردوغبار در تهران؛ منشا مشخص نیست

گردوغبار در تهران؛ منشا مشخص نیست