مطالب مرتبط:
قرآن بخوانیم | چه زمانی می توانیم بگوییم که به خدا واقعا ایمان دارم؟
شهید علی لاریجانی شخصیتی معتدل و اهل تدبیر بود
پیشنهاد استاد دانشگاه تهران:در شرایط جنگی باید اختیارات مجلس به دولت واگذار شود/ دولت هم اختیاراتش را به بخش خصوصی تفویض کند
نقش علمای اهواز در حفظ احادیث اهل بیت(ع)
کشف 1 هزار 200 عدد فشنگ جنگی غیر مجاز در اندیمشک
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 اردیبهشت 1405 ساعت 21:252026-05-03سياسي

اهل ایمان به خدا دل خوش می کنند، کافران به ماشین جنگی


مؤمنان برای ظفرمندی بر دشمنان خویش به دعا دست برمی دارند و به نیرو های خود دل خوش نمی کنند، ولی کافران تنها به اتکای ماشین جنگی خویش به عرصه کارزار پا می گذارند.

- اهل ایمان به خدا دل خوش می کنند، کافران به ماشین جنگی آیت الله جوادی آملی تصریح کردند: مؤمنان برای ظفرمندی بر دشمنان خویش به دعا دست برمی دارند و به نیرو های خود دل خوش نمی کنند، ولی کافران تنها به اتکای ماشین جنگی خویش به عرصه کارزار پا می گذارند.

به گزاش خبرگزاری صدا و سیما، حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با اشاره به ویژگی های مؤمن و کافر جنگجو تصریح کردند: نبرد مؤمنان با کافران از دید های گوناگونی متفاوت است و همین تفاوت ها سبب پیروزی اهل ایمان می گردند.

هدف گرایی: مجاهدان راه حق، سعادت حقیقی را در زندگانی آخرتی می دانند و به دنیا دل نمی بندند؛ ناگزیر روحیه ای دوچندان دارند و در برابر چندین تن می ایستند و نبرد می کنند؛ ولی هدف کافران فقط زندگی دنیایی است بدین سبب از مرگ می هراسند.

وسیله گزینی: مؤمنان برای ظفرمندی بر دشمنان خویش به دعا دست بر می دارند و به تضرع رو می آورند و به نیرو های خود دل خوش نمی کنند؛ ولی کافران تنها به اتکای ماشین جنگی خویش به عرصه کارزار پا می گذارند.


برچسب ها: ماشین جنگی - اهل ایمان - آیت الله العظمی جوادی آملی - ایمان به خدا - ماشین - جوادی آملی - آیت الله جوادی آملی
آخرین اخبار سرویس:

اهل ایمان به خدا دل خوش می کنند، کافران به ماشین جنگی

اهل ایمان به خدا دل خوش می کنند، کافران به ماشین جنگی