مطالب مرتبط:
اختصاص 1300 میلیارد تومان به صندوق فرصت های شغلی معلولان
اختصاص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل فرودگاه قم
اختصاص 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل فرودگاه قم
پرداخت 80 میلیارد تسهیلات اسکان موقت در استان
تشکیل 21 هزار میلیارد تومان پرونده تخلف از 9 اسفند / ارسال 100 هزار پرونده به تعزیرات حکومتی+ فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اردیبهشت 1405 ساعت 13:402026-05-09اقتصادي

فعله گری: 268 میلیارد تومان به حوزه سلامت استان اختصاص یافت


در سال 1404 بیش از 268 میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده برای تقویت خدمات بهداشتی و درمانی و توسعه زیرساخت های حوزه سلامت استان پرداخت شده است.

- سنندج- مدیرکل مالیاتی کردستان گفت: در سال 1404 بیش از 268 میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده برای تقویت خدمات بهداشتی و درمانی و توسعه زیرساخت های حوزه سلامت استان پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فعله گری ظهر شنبه با اعلام این خبر به رسانه های کردستان اظهار کرد: در راستای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده و با هدف حمایت از بخش بهداشت و درمان، طی سال 1404 مبلغی بالغ بر 268 میلیارد تومان به حوزه سلامت استان اختصاص یافته است.

وی افزود: مالیات بر ارزش افزوده یکی از مهم ترین منابع پایدار تأمین مالی خدمات عمومی در کشور محسوب می شود و بخشی از منابع حاصل از آن طبق قانون در حوزه سلامت هزینه می شود.

سهم سلامت از مالیات بر ارزش افزوده مدیرکل امور مالیاتی کردستان با اشاره به سهم قانونی حوزه درمان از درآمدهای مالیاتی بیان کرد: بر اساس قانون، یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده به عنوان سهم سلامت تعیین شده که این منابع در راستای ارتقای خدمات بهداشتی، درمانی و تقویت زیرساخت های سلامت هزینه می شود.


برچسب ها: مالیات بر ارزش افزوده - میلیارد تومان - حوزه سلامت - ارزش افزوده - مالیات - مالی - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

فعله گری: 268 میلیارد تومان به حوزه سلامت استان اختصاص یافت

فعله گری: 268 میلیارد تومان به حوزه سلامت استان اختصاص یافت