مطالب مرتبط:
تدبیرهای ویژه برای تأمین مواد اولیه صنایع
کمبود مواد اولیه، صنایع فارس را به فعالیت خاموش و روشن کشاند/ 1147 کارگر کارخانه لاستیک دنا در بلاتکلیفی/ رد بیمه بیکاری کارگران و تأکید بر بازگشت به کار
تدوین بسته حمایتی جدید برای تأمین مواد اولیه، کالای اساسی و مواد غذایی
انبار کارخانه های شوینده پُر از مواد اولیه است
انبار کارخانه های شوینده پُر از مواد اولیه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 اردیبهشت 1405 ساعت 07:052026-04-23اقتصادي

تدبیر های ویژه برای تأمین مواد اولیه صنایع


مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت، از آمادگی کامل این وزارتخانه برای تأمین نیاز صنایع خبر داد و گفت: با اتخاذ تدبیر های لازم در تأمین مواد اولیه صنایع فولادی و پتروشیمی و عرضه آن در بورس کالا (بازار سرمایه)، - مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت، از آمادگی کامل این وزارتخانه برای تأمین نیاز صنایع خبر داد و گفت: با اتخاذ تدبیر های لازم در تأمین مواد اولیه صنایع فولادی و پتروشیمی و عرضه آن در بورس کالا (بازار سرمایه)، استمرار تولید و تثبیت بازار تضمین می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید عباس حسینی، مشاور وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت در آیین تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران (ایزیپو) با توجه به نقش اساسی این وزارت در تأمین، تولید و تنظیم بازار در جنگ اقتصادی و تحمیلی سوم، گفت: قرارگاه پشتیبانی وزارت از ابتدای جنگ برای حمایت از تولید، توزیع و تنظیم بازار شکل گرفته و نقش راهبردی در تثبیت اوضاع در روز های دشوار ایفا کرده است.

حسینی با بیان اینکه تولید در روزهای بحران، هیچ گاه متوقف نشده است، افزود: با پیش بینی های انجام شده در حوزه های مختلف، مواد اولیه لازم از جمله ورق فولادی برای مدت کافی، هم از طریق بورس کالا (بازار سرمایه) و هم از


برچسب ها: صنعت، معدن و تجارت - صنایع - وزارت - مشاور وزیر - مواد اولیه - صنایع فولادی - بازار
آخرین اخبار سرویس:

تدبیر های ویژه برای تأمین مواد اولیه صنایع

تدبیر های ویژه برای تأمین مواد اولیه صنایع