مطالب مرتبط:
11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی درگیر آفت ملخ کوهان دار
هجوم ملخ های کوهاندار به 11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی
جولان ملخ های کوهان دار در خراسان جنوبی، پاکسازی 4800 هکتار انجام شد
ماموریت نوین معادن خراسان جنوبی در جاده مسئولیت اجتماعی
آغاز کوچ بهاره عشایر به خراسان جنوبی/ دشت های ییلاقی میزبان طوایف مهمان شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 20:402026-04-27اجتماعي

آلودگی 11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی به آفت ملخ


سرپرست اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی از پاکسازی چهار هزار و 800 هکتار از اراضی درگیر با آفت ملخ کوهان دار خبر داد.

این عملیات در شهرستان های زیرکوه، - سرپرست اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی از پاکسازی چهار هزار و 800 هکتار از اراضی درگیر با آفت ملخ کوهان دار خبر داد.

این عملیات در شهرستان های زیرکوه، قاین و نهبندان انجام شده و تاکنون بخش های وسیعی از مناطق آلوده تحت کنترل درآمده است.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی خراسان جنوبی از عملیات مقابله با هجوم ملخ های کوهان دار در استان خبر داد و گفت: تاکنون چهار هزار و 800 هکتار در زیرکوه، قاین و نهبندان پاکسازی شده است.

به گزارش مهر، علیرضا کرباسچی عصر دوشنبه در گفتگو با رسانه ها در تشریح آخرین وضعیت مبارزه با آفت ملخ در استان، اظهار کرد: بر اساس پایش های انجام شده، تاکنون 10 هزار هکتار از مراتع شهرستان های زیرکوه و قاین و همچنین یک هزار هکتار از اراضی نهبندان به این آفت آلوده شده اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای مهار این بحران افزود: با تکیه بر عملیات محلول پاشی و استفاده از ظرفیت نیروهای محلی، خوشبختانه تاکنون چهار هزار هکتار از اراضی زیرکوه و قاین پاکسازی شده است.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین 800 هکتار از مناطق درگیر در نهبندا


برچسب ها: اداره کل منابع طبیعی - خراسان جنوبی - منابع طبیعی - آفت ملخ - هکتار - خراسان - زیرکوه
آخرین اخبار سرویس:

آلودگی 11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی به آفت ملخ

آلودگی 11 هزار هکتار از مراتع خراسان جنوبی به آفت ملخ