مطالب مرتبط:
خلیل الحیه: ترامپ باید تل آویو را به اجرای مرحله اول توافق ملزم کند
حماس: اسراییل باید به اجرای آتش بس ملزم شود
شهادت فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس
شهادت فرزند «خلیل الحیه» در حمله اسراییل به غزه
شهادت فرزند «خلیل الحیه» در حملات صهیونیست ها به غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 اردیبهشت 1405 ساعت 10:352026-05-07بين الملل

واکنش خلیل الحیه به شهادت فرزندش: جامعه جهانی تل آویو را به اجرای توافق آتش بس ملزم کند


«چه کسی می خواهد به مرحله دوم برود، در حالی که مرحله اول هنوز اجرا نشده است؟ در حقیقت میانجی ها، تضمین کننده های اصلی هستند، - واکنش خلیل الحیه به شهادت فرزندش: جامعه جهانی تل آویو را به اجرای توافق آتش بس ملزم کند رییس جنبش حماس اظهار کرد: چه کسی می خواهد به مرحله دوم برود، در حالی که مرحله اول هنوز اجرا نشده است؟ در حقیقت میانجی ها، تضمین کننده های اصلی هستند، آنها در این زمینه تلاش می کنند اما این رژیم اشغالگر است که مانع تراشی می کند.

رییس جنبش حماس در غزه در اولین اظهارات خود پس از شهادت فرزندش به دست رژیم صهیونیستی، از طرف های میانجی، جامعه جهانی و رییس جمهور آمریکا خواست تل آویو را به اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش بس ملزم کند.

به گزارش ایسنا، خلیل الحیه رییس جنبش حماس در غزه تاکید کرد دشمن صهیونیستی بر موضع خود اصرار داشته و نمی خواهد به تعهدات خود پایبند بماند و این دشمن صهیونیستی است که مانع از انتقال به مرحله دوم توافق می شود.

الحیه در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره گفت مذاکرات همچنان به دلیل لجبازی رژیم صهیونیستی و عدم پایبندی آن به توافقنامه شرم الشیخ، متوقف مانده است و در واقع رژیم اشغالگر همه مسائل را نادیده گرفته و زیر پا می گذارد و این طرف های میانجی و تضمین کننده آتش بس را متوجه مسوولیت هایشان می کند.


برچسب ها: توافق آتش بس - خلیل الحیه - مرحله اول - جنبش حماس - مرحله - اجرا - تل آویو
آخرین اخبار سرویس:

واکنش خلیل الحیه به شهادت فرزندش: جامعه جهانی تل آویو را به اجرای توافق آتش بس ملزم کند

واکنش خلیل الحیه به شهادت فرزندش: جامعه جهانی تل آویو را به اجرای توافق آتش بس ملزم کند