مطالب مرتبط:
طرح مجلس برای تشکیل سازمان مدیریت تنگه هرمز
تأکید کمیسیون اجتماعی مجلس بر تسریع اجرای طرح ساماندهی نیرو های شرکتی
خبز خوش مجلس درباره مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی/ رقم کالابرگ قرار است چه تغییری کند؟
فوری: وضعیت قرمز در فیش حقوقی اردیبهشت بازنشستگان
تبدیل بیمه غرامت به کمک هزینه بازنشستگان نیروهای مسلح
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 اردیبهشت 1405 ساعت 11:202026-05-10اقتصادي

طرح جدید مجلس، جیب بازنشستگان را خالی می کند


لایحه جدید «اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان» که این روزها در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی است، مبنای محاسبه از میانگین دو سال آخر بیمه پردازی را به کل سنوات تا سقف 35 سال تغییر داده است؛ - در حال حاضر، محاسبه مستمری بازنشستگان بر اساس متوسط دستمزد یا حقوق بیمه شده در دو سال آخر خدمت انجام می شود.

اما لایحه جدید پیشنهاد می کند کل سنوات بیمه پردازی تا سقف 35 سال برای محاسبه مستمری لحاظ شود که با توجه به تورم شدید و تغییرات اقتصادی، این روش می تواند کاهش بیشتری در مستمری ها ایجاد کند و فاصله آن با عدالت بیمه ای را افزایش دهد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طبق اظهارات کارشناسان، در این لایحه، پیشنهاد شده که سنوات اولیه بیمه پردازی با تعدیل تورم در محاسبه مستمری لحاظ شود، اما برای سایر سال ها، نحوه اعمال این تعدیل هنوز شفاف نیست.

کارشناسان معتقدند که این موضوع می تواند باعث ایجاد شکاف قابل توجه بین حق بیمه پرداختی و مستمری دریافتی شود و یکی از راهکارهای کارشناسان برای رفع این مشکل، استفاده از ضریب بیمه ای است.

در این راستا ناهید حیدری- کارشناس امور بیمه ای تأمین اجتماعی و مدیرکل اسبق امور مستمری های سازمان تامین اجتماعی در تشریح جزییات لایحه جدید اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان، با اشاره به ابهامات فنی ای


برچسب ها: بیمه پردازی - محاسبه - مستمری - بازنشستگان - بیمه - کمیسیون اجتماعی مجلس - کارشناسان
آخرین اخبار سرویس:

طرح جدید مجلس، جیب بازنشستگان را خالی می کند

طرح جدید مجلس، جیب بازنشستگان را خالی می کند