مطالب مرتبط:
تصاویر/ برگزاری شورای معاونین اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت آذربایجان غربی
تپه های تاریخی آذربایجان غربی شکوه تمدن هزاران ساله
رگبار باران، رعد و برق و وزش باد در آذربایجان غربی
تأکید استاندار آذربایجان غربی بر مسئولیت مدیران در قبال خانواده شهدا/ خدمت به ایثارگران افتخار است
افزایش شدت بارش ها در آذربایجان غربی طی 48 ساعت آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اردیبهشت 1405 ساعت 12:402026-05-04سياسي

972 زندانی آذربایجان غربی چشم انتظار مساعدت خیرین


مدیرکل زندان های آذربایجان غربی با اشاره به فراخوان استانی برای برگزاری جشن های گلریزان در شهرستانها، گفت: درصددیم با برپایی جشن های گلریزان و مساعدت خیرین، - مدیرکل زندان های آذربایجان غربی با اشاره به فراخوان استانی برای برگزاری جشن های گلریزان در شهرستانها، گفت: درصددیم با برپایی جشن های گلریزان و مساعدت خیرین، زمینه آزادی 972 زندانی جرایم مالی در استان فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، مراد فتحی در نشست شورای اداری زندان های آذربایجان غربی، بر تداوم اقدامات جهادی و حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد تأکید کرد و افزود: اولویت اصلی ما طبق سند تحول قضایی، کاهش جمعیت کیفری است و آزادی زندانیان، سدی مستحکم در برابر بروز آسیب های ثانویه اجتماعی برای خانواده های آنان خواهد بود.

وی اظهار کرد: همچنین با هدف کاهش جمعیت کیفری، توسعه اشتغال باز و استفاده از پابندهای الکترونیکی در اولویت قرار دارد.

  فتحی ارفاقات قانونی را، تجلی رأفت اسلامی و تحکیم بنیان خانواده دانست و گفت: ارفاقات قانونی ابزاری برای ترمیم قلب های نگران خانواده هایی است که منتظر بازگشت عزیزان خود در سایه رأفت و عدالت اسلامی هستند.


برچسب ها: آذربایجان غربی - آذربایجان - زندان - کاهش جمعیت کیفری - گلریزان - زندانی - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

972 زندانی آذربایجان غربی چشم انتظار مساعدت خیرین

972 زندانی آذربایجان غربی چشم انتظار مساعدت خیرین