مطالب مرتبط:
برآورد تولید 9.2 میلیون تن علوفه در مراتع
ادعای یک روزنامه: 10 میلیون تن از ظرفیت سالانه تولید فولاد کشور در اثر حمله آمریکا و اسراییل کاهش یافت
پتانسیل تولید 800 تن زعفران در کشور وجود دارد
پتانسیل تولید 800 تن زعفران در کشور وجود دارد
پیش بینی تولید 13.5 میلیون تن گندم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 اردیبهشت 1405 ساعت 13:252026-04-27اقتصادي

برآورد تولید 9.2 میلیون تن علوفه در مراتع کشور


تولید بیش از 9 میلیون تن علوفه در مراتع کشور در سال جاری بر اثر بارش های اخیر پیش بینی می شود.

- تولید بیش از 9 میلیون تن علوفه در مراتع کشور در سال جاری بر اثر بارش های اخیر پیش بینی می شود.

ابوالقاسم حسین پور، مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: با توجه به بارش های رخ داده در پهنه هایی از کشور، امسال شاهد افزایش تولید حدود 2 میلیون تن علوفه در سطح مراتع نسبت به سال گذشته و رسیدن به میزان تولید 9.

2 میلیون تن در سطح مراتع کشور هستیم.

به گزارش مهر، وی در تشریح وضعیت مراتع در سال جاری اظهار کرد: با وجود آن که میانگین بارش های کشور در سال جاری نسبت به شرایط نرمال افزایش نشان می دهد، اما بررسی وضعیت بارش در استان های مختلف، حاکی از کاهش دریافت سهم نزولات آسمانی در 16 استان کشور از جمله پایتخت است و بر این اساس، افزایش پوشش گیاهی و تولید مراتع در برخی استان ها نظیر استان های جنوبی و غربی افزایش و در مناطقی از کشور مانند استان های مرکزی و شمالی نسبت به وضعیت نرمال، روندی کاهشی داشته است.

وی درباره ارزش اقتصادی علوفه تولیدی مراتع نیز تصریح کرد: با توجه به نرخ رسمی قیمت علوفه در سال جاری به مبلغ 332 هزار و 500 ریال به ازای هر کیلوگرم، ارزش اقتصادی علوفه تولیدی مراتع در سال 1405 بیش از 300 هزار میلیارد تومان است.


برچسب ها: مراتع - کشور - تولید - میلیون - منابع طبیعی و آبخیزداری - بارش - علوفه
آخرین اخبار سرویس:

برآورد تولید 9.2 میلیون تن علوفه در مراتع کشور

برآورد تولید 9.2 میلیون تن علوفه در مراتع کشور