مطالب مرتبط:
صرفه جویی انرژی، ابزار دفاعی در برابر دشمن
ببینید | تهدید خبرساز آمریکا توسط نماینده مجلس روی آنتن زنده: اگر آمریکا حمله کند، ایران پاسخ آن ها را در خیابان های آمریکا می دهد!
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
اژه ای: شرارت های آمریکا در نقض آتش بس بی پاسخ نخواهد ماند
حماس: بعد از مشورت به پیشنهادات میانجی ها پاسخ می دهیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 اردیبهشت 1405 ساعت 20:302026-04-21سياسي

توان دفاعی کشور در برابر هرگونه بدعهدی آماده پاسخ است


معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به ضرورت هوشیاری در برابر رفتارهای غیرقابل اعتماد طرف های مقابل، گفت: توان دفاعی کشور در برابر هرگونه بدعهدی و نقض تعهدات در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد.

- قم- معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به ضرورت هوشیاری در برابر رفتارهای غیرقابل اعتماد طرف های مقابل، گفت: توان دفاعی کشور در برابر هرگونه بدعهدی و نقض تعهدات در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی زینی وند عصر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه در قم با اشاره به وضعیت موجود کشور اظهار کرد: شرایط فعلی در عین مشخص بودن مسیر کلی، با نوعی عدم قطعیت همراه است و لازم است همه بخش ها آمادگی مواجهه با سناریوهای مختلف را داشته باشند.

وی با بیان اینکه روند مذاکرات با هدف تثبیت حقوق ملت ایران دنبال می شود افزود: در صورتی که این حقوق در میز مذاکره به طور کامل تأمین شود، کشور با اقتدار مسیر گفت وگو را ادامه خواهد داد و دستاوردهای به دست آمده را تثبیت می کند.

معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: در کنار پیگیری منطق مذاکره، توانمندی های میدانی و قدرت دفاعی کشور در جای خود محفوظ است و هرگونه بدعهدی یا نقض تعهدات با واکنش متناسب مواجه خواهد شد.


برچسب ها: معاون سیاسی وزیر کشور - توان دفاعی - کشور - برابر - معاون سیاسی - بدعهدی - آمادگی
آخرین اخبار سرویس:

توان دفاعی کشور در برابر هرگونه بدعهدی آماده پاسخ است

توان دفاعی کشور در برابر هرگونه بدعهدی آماده پاسخ است